Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pravila događaja 1.2 ID:4553, 53, 317, 19844, 23944, 32

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24030
Players nickname
Ante Spretnik
Suspect ID
4553, 53, 317, 19844
Date of violation
Jun 28, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/XLFsxjyHW3M

Ante Spretnik

Player
Player
Poštovani,
Ne volim pisat po forumima i smatram da se vecina toga moze rjesit IC, ali neki ljudi jednostavno pretjeruju. Na snimci se vidi više lica, i osim što su blokirali prolaz, svi su krenuli pucat na našeg vozača. Iako se vidi da smo brojčano nadjačani, mi se svejedno trudimo okupit ljude i da ispoštujemo događaj, i stvarno nije uredu da nas se tako ponižava. Ovo nije izolirani slucaj, takve stvari se stalno ponavljaju, ali eto, do sad nisam htio izlazit s tim na forum. Iskreno se nadam da će se takve stvari sankcionirati, mozda je event krenuo u 00:00, ali mi nismo prešli vrata pa samim time nismo ni ušli u event, zbog toga smatram da je ovo kršenje pravila događaja 1.2

Kzimba12

Player
Player
Poštovani,
Ne volim pisat po forumima i smatram da se vecina toga moze rjesit IC, ali neki ljudi jednostavno pretjeruju. Na snimci se vidi više lica, i osim što su blokirali prolaz, svi su krenuli pucat na našeg vozača. Iako se vidi da smo brojčano nadjačani, mi se svejedno trudimo okupit ljude i da ispoštujemo događaj, i stvarno nije uredu da nas se tako ponižava. Ovo nije izolirani slucaj, takve stvari se stalno ponavljaju, ali eto, do sad nisam htio izlazit s tim na forum. Iskreno se nadam da će se takve stvari sankcionirati, mozda je event krenuo u 00:00, ali mi nismo prešli vrata pa samim time nismo ni ušli u event, zbog toga smatram da je ovo kršenje pravila događaja 1.2
Au sta ti reportas

Tyler Haze

Player
Player
Primjetio sam da ste novi i da nemate puno iskustva sa ovim događajem, iz toga razloga smo Vam 3 minute prije najavili što ćemo napraviti , a Vi se niste sjetili promjeniti lokaciju ili regairati na bilo koji naćin . Već ste ostali tamo nadajući se da ćemo propustiti priliku koju ste nam pružili . Event granice nisu iza vrata . Nije bitno jeste li ih prošli ili ne . Ulaz je na isti način "blokiran" godinama . Uzmite ovo kao lekciju i sljedeci puta prilagodite strategiju , iako Vam idući puta necu izaci u susret i najaviti naše planove .

Sal Swayze

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da odbijem ovu zalbu.
  • Nista nije prekrseno, ne razumijem na sta ste se zalili?
  • Podmornica pocinje u 00:00, cim otkuca 00:00 dozvoljeno je ubijanje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom