Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Player ID 188951 Abused Car Damage & Killed Me With a Weapon During Job – Requesting Maximum Punishment

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
247850
Players nickname
Mirket MirketFamily
Suspect ID
188951
Date of violation
May 24, 2026
Time of violation
07:30
Proofs
https://youtu.be/aPq9B17MMcg

BayMirket

Player
Player
Merhaba,

188951 numaralı oyuncuyu ciddi kural ihlalleri nedeniyle şikayet etmek istiyorum.

Ben huzur içinde işimi yaparken ve görevimi yerine getirirken, bu oyuncu kasten araca hasar verdi ve ardından bana silahla saldırdı. Beni öldürdükten sonra, bunun "borç tahsilatı" için olduğunu iddia etti ki bu bence tamamen kabul edilemez ve sunucu kurallarına aykırıdır.

Ben sadece işime normal şekilde devam etmeye çalışıyordum ve herhangi bir çatışma yaratma niyetim yoktu. Oyuncu kasten oyunumu böldü, aracımı hasar verdi ve çalışma sürecim sırasında beni haksız yere öldürdü.

Bu davranış, rol yapma deneyimini mahvetti ve son derece olumsuz bir durum yarattı. Yönetim ekibinden kayıtları ve kanıtları dikkatlice incelemelerini saygıyla rica ediyorum.

188951 numaralı oyuncunun bu ihlallerden dolayı mümkün olan en ağır cezayı almasını istiyorum, böylece benzer durumlar diğer oyuncuların başına gelmesin.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom