Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Stefanovic

Player
Player
╔═══『 INFORMACIJE 』═══╗
• Ime IRL: Nikola
• Godine: 15
• Vremenska zona: GMT +1
• Prosek online po danu: 3h – 8h
• Discord: stefanovicxc
• Ingame ime: Dzoni Broken
• ID: 59272
╚══════════════════════╝

Dodatne informacije

1. Lider za: Bloods Street

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Pre svega, želim da se oprobam u ulozi lidera jer smatram da posedujem dovoljno iskustva i zrelosti za tu poziciju. Moj cilj je da napravim jednu od najaktivnijih i najorganizovanijih crime organizacija na serveru, kako bi Bloods Street ostavila trag i bila prepoznatljiva po ozbiljnom i kvalitetnom roleplay-u.

2.2 Crime strana roleplay-a mi je oduvek bila zanimljivija od state organizacija, jer pruža više dinamike i mogućnosti za kreativnost. Upravo zbog toga imam veliku želju da vodim Bloods Street i verujem da bih kroz tu priliku mogao dodatno da se pokažem i doprinesem zajednici.

2.3 Već imam iskustva na višim pozicijama, bio sam učestvovao u raznim talačkama,pljacki prodavnicama gde sam u familiji vodio te pljačke,talačke… Svestan sam odgovornosti koju lider nosi sa sobom i znam da nije lako održati organizaciju stabilnom, ali uz trud, disciplinu i dobar tim smatram da je sve moguće postići.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Želeo bih da roleplay u organizaciji podignem na znatno viši nivo kroz ozbiljniju organizaciju i jasna pravila ponašanja. Uveo bih određene kodekse i standarde kojih bi svaki član morao da se pridržava kako bi organizacija izgledala profesionalnije i kvalitetnije u RP smislu.

Pored toga, više pažnje bih posvetio samom izboru članova — prioritet bi imali igrači koji poseduju iskustvo, zrelost i dobru komunikaciju. Smatram da jaka i stabilna organizacija mora imati disciplinu, pa bih bio veoma strog kada su u pitanju problemi unutar organizacije. Svako ko bi kvario atmosferu, pravio nepotrebne probleme ili narušavao ugled organizacije, snosio bi odgovarajuće posledice bez izuzetaka.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom