1. Vaše ime IRL:Kristijan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu:8-12h
5. Vaš Discord:teonyo_
6. Vaše ingame ime:Teo Nyokosuzi
7. Vaš ID:76356
Dodatne informacije
1. Lider za....
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Zeleo bih da se oprobam u poziciji lidera i da podignem organizaciju na visi nivo.Trudio bih se da ova organizacija bude sto blize ostalim po ozbiljnosti.
2.2 Organizacija bi bila jako vredna i aktivna.Uvek bi neko bio na intervencijama i salterima.Zbog toga bi u kracem vremenu prva pomoc stizala do gradjana.
2.3 Kao lider EMS jedan od glavnih ciljeva bio bi mi sto veca i bolja saradnja sa kolegama iz drugih organizacija na bilo koje nacine.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Redovni sastanci celokupne organizacije 2-3 puta nedeljo gde cemo pricati o problemima (ako ih ima) i ako nekome nesto smeta.
3.2 Bolje i teze ispitivanje za sam ulazak u EMS.Igraci bi morali da prodju i obuku pri ulasku u organizaciji.
3.3 Pojacan kriterijum za ulazak:
7 godina ic
13ooc
bez tetovaza na sakama i licu
cist dosije
zelja za radom
Hvala na citanju i srecno ostalima!
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu:8-12h
5. Vaš Discord:teonyo_
6. Vaše ingame ime:Teo Nyokosuzi
7. Vaš ID:76356
Dodatne informacije
1. Lider za....
Emergency Medical Services (EMS)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Zeleo bih da se oprobam u poziciji lidera i da podignem organizaciju na visi nivo.Trudio bih se da ova organizacija bude sto blize ostalim po ozbiljnosti.
2.2 Organizacija bi bila jako vredna i aktivna.Uvek bi neko bio na intervencijama i salterima.Zbog toga bi u kracem vremenu prva pomoc stizala do gradjana.
2.3 Kao lider EMS jedan od glavnih ciljeva bio bi mi sto veca i bolja saradnja sa kolegama iz drugih organizacija na bilo koje nacine.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Redovni sastanci celokupne organizacije 2-3 puta nedeljo gde cemo pricati o problemima (ako ih ima) i ako nekome nesto smeta.
3.2 Bolje i teze ispitivanje za sam ulazak u EMS.Igraci bi morali da prodju i obuku pri ulasku u organizaciji.
3.3 Pojacan kriterijum za ulazak:
7 godina ic
13ooc
bez tetovaza na sakama i licu
cist dosije
zelja za radom
Hvala na citanju i srecno ostalima!