Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54448
Players nickname
Migel Diablo
Suspect ID
16193
Date of violation
May 26, 2026
Time of violation
00
Proofs
https://streamable.com/deqal2

Nena Stein

Player
Player
Pozdrav, dugo nisam igrao na ovom profilu i kada sam se ponovo ulogovao video sam da mi stizu poruke o neplacenim kaznama. Proverio sam i video da je ID 16139 – Mile Bucojevic napisao cak 10 kazni po 50.000.
Iskreno, smatram da ovo nema nikakvog smisla jer u tom periodu nisam ni igrao na tom profilu. Nisam bio uhapsen, nisam zaustavljen niti sam napravio bilo kakav prekrsaj zbog kog bih dobio toliku kolicinu kazni.
Ne razumem kako sada da nastavim normalno da igram kada ne mogu nista da zaradim zbog ogromnog duga koji je nastao bez mog znanja i bez razloga. Smatram da je ovo greska ili zloupotreba ovlascenja, jer nije moguce pisati kazne igracu koji nije ni aktivan niti je imao bilo kakvu interakciju sa policijom.

Molim da se ovo resi, jer smatram da nije fer da ispastam zbog necije greske. Takodje, ukoliko je doslo do zloupotrebe, smatram da igrac koji je ovo uradio treba da snosi posledice.

Zare Ecstacy

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da odbijem ovu zalbu.
POV nije validan, proslo je vise od 48h nakon situacije.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom