1.Informacije
1.Lider za..... The Ballas Gang
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Vaše ime IRL: Aleksa
- Vaše godine: 14
- Vremenska zona: GMT + 1
- Prosjek online po danu: 4 sata
- Vaš Discord: alexzzy1
- Vaše ingame ime: Aleksa Xalkiaz
- Vaš ID: 62333
1.Lider za..... The Ballas Gang
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Želim da uvedem red i organizaciju- Mislim da je za svaku organizaciju najvažnije da ima red i pravila. Ako budem lider, potrudiću se da svi znaju šta treba da rade i da nema svađa unutar ekipe. Smatram da lider treba da bude smiren, pravedan i da daje dobar primer drugima.
2.Želim da ojačam ime organizacije u gradu Voleo bih da Ballas Gang bude poštovana organizacija u gradu. Ne želim da budemo poznati po haosu, nego po pametnim potezima i slozi. Trudio bih se da donosim odluke koje su dobre za celu ekipu i da uvek razmišljam unapred.
3.Brinuo bih o članovima i timu Za mene je tim najvažniji. Kao lider, pomagao bih članovima, davao im šansu da napreduju i slušao njihovo mišljenje. Mislim da je lojalnost jako bitna i da samo zajedno možemo biti jaki.- Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.2Uslovi za ulaz u The Ballas Gang : -Minimalno 3 Godina IC -Minimalno 13 Godina OOC -Poznavanje server pravila
3.3 Komunikacija U Organizaciji bih uveo jasnu komunikaciju Lidera i Clanova. Organizacija gde je lider tu samo da igra 2h i zamenici mu vode org nije prava org. Zelim da Lider ima veliku komunikaciju sa clanovima ako im nesto nije jasno,zanima ih itd..
3.4 Bonusi Nakon svake akcije bih davao neke simbolicne bonuse da clanovi budu motivisani i nastave da se trude i pomazu org.
3-5 pa bi se dolazenjem na akcije dobio rank-up Takodje uveo bih "uslove" za rank up Svako bi morao da uradi 10 grafita/2 akcije dobio bi rank-up tako bi bilo do 7. Ranka gde bi se svaki sledeci dobio aktivnoscu.
3.6 Rankovi -The Ballas Gang- Newbie
2.Turfer
3.Turf Team Leader
4.Gangster
5.Ghetto Warrior
6.Grafiti Team
7.Grafitti Team Leader
8.Ghetto team
9.Ghetto team Leader
10.Ghetto Cleaner
11.Commander
12.Litenaut