Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59263
Players nickname
Marko Francisko
Suspect ID
ID:81422
Date of violation
May 26, 2026
Time of violation
11:04
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=4a2RU_SKAhI

Marko Francisko

Player
Player
Želim da podnesem žalbu povodom kazne koju sam dobio od igrača ID 81422 u iznosu od $20000. Kazna mi je stigla bez ikakvog RP zaustavljanja, bez legitimisanja i bez bilo kakve interakcije sa strane policijskog službenika. Samo mi se pojavilo obaveštenje da sam kažnjen, bez objašnjenja prekršaja i bez normalne RP situacije. Smatram da ovakav način kažnjavanja predstavlja Fail RP / Non-RP postupanje, osim ako postoji konkretno pravilo servera koje dozvoljava izdavanje kazni bez zaustavljanja i RP interakcije. Molim administraciju da proveri situaciju i po mogućnosti pregleda dokaz od policijskog službenika koji mi je napisao kaznu. Hvala unapred.

Golub Sakiic

𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖓𝖚𝖒𝖇, 𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖍𝖔𝖕𝖊𝖑𝖊𝖘𝖘
Player
Evo ja da ti objasnim, prosao si pored radara i on je tebi snimio tablice kako si prekoracio brzinu i napisao ti kaznu za saobracajni zakonik.

Lui Alcapone

CRIME on TOP!
Server Administrator
Odbijeno.
( Navedeno pravilo nije prekrseno, prosli ste pored radara koji je usnimio vase tablice i napisao vam kaznu za saobracajni zakonik ).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom