Pozdrav administraciji, pišem ovu žalbu jer bih želeo da zamolim za skidanje warna koji sam dobio. Ušao sam normalno u igricu i vozio se kroz grad kada me je zaustavila i uhapsila policija. Dok su me vozili, prolazili smo kroz deo grada gde meni inače jako često puca igrica jer mi PC teže učitava te teksture. Naravno, igrica mi je pukla baš u tom trenutku. Kada sam ponovo ušao na server, stvorio sam se u zatvoru i video da imam običnu kaznu od sat vremena, što mi je bilo skroz u redu jer sam svestan da me je policija već uhapsila. Nakon toga sam otišao AFK na nekih 15 minuta, a kada sam se vratio za komp, video sam da sam prebačen u Demorgan na 180 minuta i da sam dobio warn za CL. Znam dobro kakva su pravila foruma i svestan sam da nemam POV jer mi je igrica odjednom krešovala, a ne snimam stalno dok igram. Prvi warn koji imam sam dobio jer sam namerno izašao i to priznajem, ali stvarno nisam lud da to ponovim i rizikujem još goru kaznu. Ovaj put mi je stvarno pukla igrica i nisam imao nikakvu nameru da izbegnem RP, što dokazuje i to što sam se odmah vratio na server i nastavio da služim kaznu u zatvoru. Pošto nemam video dokaz, jedino što mogu da vas zamolim jeste da proverite moje logove za 25.5 oko 21h. Tamo se jasno vidi da je u pitanju bio crash , a ne moje namerno ili Alt+F4. Nadam se da ćete mi poverovati i skinuti ovaj warn, jer stvarno nije bio nameran CL. Hvala unapred.