Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16050
Players nickname
Mehanix Boss
Administrators nickname
Ante Djukela
Date
Jun 28, 2022
Time
21:50
Proofs
https://youtu.be/4C3hdloj6Rc

MEHANIX

Player
Player
Znaci ja sam se vozio sa autom i naisao sam na kliziste na autoputu presvukao sam se kao baustelac i poceo da cistim kliziste kako sam cistio od jednom se stvorio neki admin i ID 8888 je pricao s njim i ID 20025.ID 8888 se zalio na ID 20025 kako ID 20025 ubija baustelce u GZ dok ciste kliziste na autoputu bez razloga oni su se tu posvadjali i ID 20025 je poceo sve baustelce i mene da ubija a ja nikoga od ovih ne poznajem ko su niti sam imao neku vezu s njim samo sam cuteo i radio dok su se oni svadjali admin je to video kako je on nas sve pobio i nista nije uradio nakon toga ja sam se vratio tamo da se presvucem i da idem na FZ jer nisam ja kriv sto nas lik ubija bez razloga dok sam se presvukavao opet je poceo da puca i da me ne ubije opet jer sam zurio ja sam poceo da se branim i ubio sam ga vidi se u POVU nakon toga sam uzeo porodicni auto i sam krenuo ka moji HQ da uzmem auto i da idem na FZ dok sam vozio dobio sam demorgan i WARN na 7 dana a ovaj sto je ubio 100 radnika i drzao gun u GZ nista nije dobio ja smatram da admin nije u pravo i ne zna pravila nemam pov pre toga kad me ubio jer nisam smatrao da ce doci situacija do ovde pa nisam klipovao al svakako mozete da pitate baustelci koji su bili tamo sta je lik radio nama bez razloga.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom