Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin Highy
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 28, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

Cmoee

Player
Player
Dobro vece Aldine pisem ovaj apel u vezi istog slucaja o kojem sam ti prethodno vece pisao Rejected - Pogresno donesena odluka viseg cina administracije | Za Kuratora Administracije

nisam prihvatio odluku admina i razumem da ta odluka nije doneta iznenada ili bez bilo kakvog razloga ja razumem da vi brinete o sigurnoscu servera ali idalje nemogu i necu prihvatiti kaznu koju sam dobio i ono na osnovu cega sam dobio kaznu i odluka je bila totalno nesigurna

izvini ako me shvatis pogresno zbog ovoga sto cu sada izneti ali ovo je greska admina i ja razumem i ne trazim da u potpunosti dobijem unban jer isto tako kao sto sam ja upravo u ovom tekstu izneo da je clan administracije mene banovao bez ociglednih i vidljivih dokaza da sam koristio bilo kakav softver za varanje i posedovanje prednosti nad drugim igracima isto tako ja ipak nemogu ni tebi da stopostotno dokazem da nisam radio ono za sta sam kaznjen i ne ovime sto sam sada rekao ne priznajem da jesam radio ono za sta sam kaznjen vec ti dajem do znanja da imam maksimalno razumevanja prema administraciji zato sada i ovde pissm koliko mi je krivo zbog svega ovoga i zato ako treba tu sam da obavimo pc check ili bilo sta drugo sto je potrebo pa cak i ako ishod tih provera bude ukazao da sam nevin i da sam bio upravu nemoj mi upotpunosti ukloniti kaznu vec mi daj sigurnosni ban jer ja stvarno ne znam sta da kazem jedino sto mogu je da se izvinim i za ovu i za proslu zalbu koja je odbijena zbog nepravilnog formata izvinjavam se zbog toga

Ali nevezano za to Aldine jednostavno samo bih voleo ako mozes ti i clan Administracije koji me je banovao Nikola Armanii da prihvatite da je ovo bilo greska i ne zelim da se moja igra na serveru zavrsi sa ovime jos pogotovo ne iz razloga jer ne postoju uverljivi dokazi za to

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Odgovor je dat na proslim zalbama od Abrahama i Lebrona

Status
Not open for further replies.
Top Bottom