By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ništa nije loše o nazivuDa se kazni sudija, ali i lice zbog naziva video snimka
Hahahahaha, kako si očajan. Sigurno si neko dete koji leži na kauč i jede čips ukusom luka i sira, te gleda na telefonu žalbe.Ti si onaj koji pokusava da se pravi pametan, a uopste i ne znas pravila, a ako znas ne poštuješ ih. Ako glumiš mafiju glumi do kraja, a ne odma da plačeš
Evo, pošto očigledno nemaš pojma o DOC Sektoru. Doc Sektor mora samo paziti na bele majce, a na crne majce admini paze. Doc čuvar ne sme da ima bilo kakvu vrsta kontakta sa crnom majcom, samo sa belom majcom. I ne sme da vezuje i da ubacuje u ćeiju crnu majcu, već belu majcu. Ako je čovek u crnu majcu nekako izašao iz ćelije, admini trebaju da ga vrate. Nemoj da me praviš na budalu kad sam bio Direktor Doca. I idi radi, srećno na poslu, Pozz.Ne nego sam na poslu i mrzi me da radim pa gledam ovde decu koja se kurče pa plaču posle.
Da je hteo sudija je mogo da ti napiše kaznu za krsenje tačke 3.5 kaznenog zakonika.
Tako da pre nego sto kukate naučite pravila
Slazem se sa gospodinom crne majice nisu stvar policije a isto tako ne poznajem sudiju koji moze hapsit žalosno .... oni su kažnjeni od vece sile i oni ih i kažnjavaju demorganom i nadgledaju taj zakon bih trebao znat sudija koji radi u državnoj organizaciji isto tako bih trebao znati iz RL da sudije ne stavljaju lisice i ne hapse ...Evo, pošto očigledno nemaš pojma o DOC Sektoru. Doc Sektor mora samo paziti na bele majce, a na crne majce admini paze. Doc čuvar ne sme da ima bilo kakvu vrsta kontakta sa crnom majcom, samo sa belom majcom. I ne sme da vezuje i da ubacuje u ćeiju crnu majcu, već belu majcu. Ako je čovek u crnu majcu nekako izašao iz ćelije, admini trebaju da ga vrate. Nemoj da me praviš na budalu kad sam bio Direktor Doca. I idi radi, srećno na poslu, Pozz.
ti ako vec imas crnu majcu ti ne smes biti van celije tebe ne ce niko trpeti da se setkas po zatvoru i provociras nekoga tako sto ces ici i udarati ljude po zatvoru i samo gledati kome warn da nabijes nisi ti bez razloga u toj majci . POZZEvo, pošto očigledno nemaš pojma o DOC Sektoru. Doc Sektor mora samo paziti na bele majce, a na crne majce admini paze. Doc čuvar ne sme da ima bilo kakvu vrsta kontakta sa crnom majcom, samo sa belom majcom. I ne sme da vezuje i da ubacuje u ćeiju crnu majcu, već belu majcu. Ako je čovek u crnu majcu nekako izašao iz ćelije, admini trebaju da ga vrate. Nemoj da me praviš na budalu kad sam bio Direktor Doca. I idi radi, srećno na poslu, Pozz
da, ali sudiji nije posao ubaciti lika u crnu majcu u ćejiu. Već to radi veća sila. On je rekao da če da zove, ali pošto nije trpeo, ubacio me je. KRAJ!ti ako vec imas crnu majcu ti ne smes biti van celije tebe ne ce niko trpeti da se setkas po zatvoru i provociras nekoga tako sto ces ici i udarati ljude po zatvoru i samo gledati kome warn da nabijes nisi ti bez razloga u toj majci . POZZ
kakav bre FIB sudija sta pricas ti xDJa da sam bio tamo ja bi te ubijo makar da dobijem demorgan. Idi ti zaposlise kao DoC sluzbenik i radim samo 20 minuta u zatvor pa da vidimo.
Taj sudija neradi u vladi nego u FIB
ti nema sta da radis izvan celije , admin te nije sigurno pustio u zatvor da se setas tako da bih se ja zapitao kako si ti izasaoda, ali sudiji nije posao ubaciti lika u crnu majcu u ćejiu. Već to radi veća sila. On je rekao da če da zove, ali pošto nije trpeo, ubacio me je. KRAJ!
tebe ne zanimaju crne majce ako radis za drzavu tebe zanimaju samo bele majce a crne i da te pucaju ne smes nista samo zoves adminati nema sta da radis izvan celije , admin te nije sigurno pustio u zatvor da se setas tako da bih se ja zapitao kako si ti izasao