Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na administratora | Ante Djukela i Aleksandar Milutinovic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15394
Players nickname
Fatom Elkhabib
Administrators nickname
Ante Djukela i Aleksandar
Date
Jun 29, 2022
Time
19:38PM
Proofs
Da je Ante došao ranije, ne bi me zatvorili

Mixa Dior

Player
Player
Ovako, moj drugar me je pucao sa AP Pistoljem id 11981 ili poznati najveći skamer na svetu Don Aca. Ja sam išao do banke i udario me je sa autom i ubio me je, te nisam mogao da se dignem i odbranim. Digne me prvi put, onda me je opet krenuo pucati i onda sam ga ubio. Kad sam ga digo, otišo sam u fam house i on me je pucao, a ja sam izvadio rev i zapretio mu da zajebe da ga ne ubijem. Krenuo je ponovo pucati i ja sam ga ubio i tu me zatvara Ante Djukela za RDM. Ok je kazna, shvatam da sam ja možda pogrešio, ali zato me zatvara i Aleksandar Milutinovic gde mi dava upozorenje za G.P 6.15, a pre nego što je Ante došao, rekao sam ID 11981 da zajebe da radi i da me prekine pucati i udarati da ga ja ne ubijem. Tu me je Aleksandar zatvorio za G.P 6.15 što znači: Kada ste izvan Ghetta morate se upustiti u RP, primer, ako vam neko zada zahtev, a vi ne ispoštujete. možete ustreljit | UPOZORITI
Ja koliko sam mu dao zahteva da me ne puca, on me svakako ubije. Što znači da je id 11981 prekršio VDM, RDM, MK i UD
A ja sam samo prekršio RDM. Zahtevam da mi se skine upozorenje, jer nema logike, ako sam mu zadao zahtev da me ne puca, on mene može ubiti?
Administracijo, molim vas, nemam ja ništa protiv vas, samo mi je kazna RDM, a ne G.P 6.15. I po ceo dan sam ležao 300 minuta ili tti 5 sati.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Ostat ćete kažnjeni niste trebali pucati. Niste prekršili RDM Već Generalno Pravilo 6.15. Nemate nikav dokaz za to odbijeno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom