Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Strahinja20

Player
Player
1.Vaše ime IRL:Strahinja
2.Vaše godine:18
3.Vremenska zona:GMT +2
4.Prosek online po danu:2-7h
5.Vaš Discord:strahinjaa_w2
6.Vase ime Ingame:Strahinja Reagle
7.Vaš ID:87730

Dodatne Informacije

1.Lider za NG
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije(Navedite 3 razloga uz objašnjenje)
1)Iskustvo:Iako nisam dugo na projektu stekao sam iskustvo u Ng u kojem sam bio Hc te mislim da sam spreman da vodim organizaciju kao što je NG
2)Akcije:Na akcije bih se potrudio da nas ide što više da se dokažemo kao jedna ozbiljna organizacija.
3)HC tim:Hc tim bi mi bio sastavljen od iskusnih ljudi koji znaju šta rade i koji bi mi pomagali oko vodjenja akcija i same organizacije.
3.Vaš savet za poboljsanje RolePlay-a unutar organizacije?
1)Akcije:Akcije bi smi vodili ja i Hc tim potrudili bi smo se da nas ide što više na akcije da se dokažemo kao jedna ozbiljna organizacija
2)Ispitivanje i obuke:Ispitivanje bi se vrsilo na diskordu od Ng-a da bi sa smanjilo pokusaji varanja gde ljudi čitaju pravila,a što se tiče obuka obuke bi se isto vršile na diskordu te bi ljudima obljašnjavali sve dok im ne bude jasno.
3)Toksičnost i vredjanje u organizaciji:Toksičnost i vredjanje u organizaciji bi bilo strogo kaznjivo kickom iz ogranizacije.
4)Rank Up i bonusi:Rank Up i bonuse bih delio ljudima koji su aktivni i dobro rade svoj posao imali bi Patrol Logove koje bi Hc pregledavao te bi smo pratili njihovu aktivnost
5)Poštovanje u organizaciji:U organizaciji bi moralo da vlada poštovanje bilo koji da si čin bio ti Hc ili prvi rank hteo bi da se članovi organizacije poštuju i da bude mir u organizaciji.

Hvala na čitanju moje aplikacije.Ugodan ostatak dana zelim.Strahinja Reagle

Status
Not open for further replies.
Top Bottom