Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
79860
Players nickname
Igor Xennt
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Mar 5, 2026
Time
00:00
Proofs
.

igor44

Player
Player
Postovana Administracijo. Pre svega Pozdrav.Zeleo bih reci par reci posto sam jos uvek vezan za Grand i ne dostaje mi zezanje igranje eventi... najvise drugovi iz Familije sa kojima zelim da igram ovaj projekat kao u stare dane. Bio sam jako razmazen kada sam lagao i ko zna kako sam se sramotio sta sam pricao sada mi se obilo glavu kada na discordu slusam drugove dok se igraju na projektu razmisljam zasto sam to radio.Nije mi isto kada krecem na twinku i jako mi je glupo zbog stvari koje sam radio.Najiskrenije kazem da sam ispao glup i da sam zeznuo stvar nisam trebao to da radim vise se kajem sto sam lagao i imao veliki ego dok sam pre pisao Appeal sada samo najiskrenije zelim da se izvnim drugovima iz Role play koje sam iznervirao drugovima Adminima koji znaju kako sam se sramotio i sta sam pisao a sta je bilo sramota me je kajem se.Moram posebno naglasiti da se izvinjavam stp sam lagao i sto sam uradio onu glupost koju verovatno ni dete od 10 godina ne bi uradila.Zamolio bih administraciju da mi omoguci da se vratim u stare dane.Naravno adminstraciji kao razlog (ako bi hteli da mi unbanaju ) dao bih razlog da nisam kacen jednom sam bio na ban zbog masine koju sam slucajno pogresno postavio.;)
Administrator Abraham u ovom theard Rejected - GP.6.3 I Niko Salamanca mi je rekao da u novoj zalbi dostavim prvobitno ime social club.Moj social club je uvek bio pod imenom GRBIC-KING.;)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom