Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zalba na Vladu nedaju mi promijeniti ime...

Status
Not open for further replies.
Your ID
24345
Players nickname
Meho Smajser
Suspect ID
7495 23548 19286 ...
Date of violation
Jun 29, 2022
Time of violation
19:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=UG4MwSsZfN0

Yorma Obama

Player
Player
Dosao sam da promijenim ime i stavio sam ime koje ne odgovara u RL nakon tog me Admin upozorava da se vratim promijeniti otisao sam nazad promijenio ime ponovo na pola puta sam se sjetio da moje ime ne odgovara imenu sa Personalne Biografije vracam se ponovo nazad u tom trenutku me napadaju gospoda iz vlade kako nemam pravo pitao sam Admina koliko puta smijem promijeniti ime rekli su koliko hocu puta ime Admina: Kegla_Sefovic. Smatram da bih gospoda iz vlade trebala znati pravila ako vec tu rade posto sam svaku svoju zamjenu imena platio 35.000$ i dobio sam potvrdu od Admina da smijem to radit koliko hocu puta dok jedan od gospodina iz vlade govori da mi je 50-ti puta sto mozete provjeriti da sam imao 3-4 imena u nastavku dokaz situacije.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
tebe bas ta vlada nervira aa
Ovo ako nije UB ili PG ne znam sta je, danas promjenio ime 5x . Molim Admina da sancionise ovakve stvari . I 10 minuta prije toga mjenja ime i opet se vraca i opet mjenja ime . Toksičan je i stalno postavlja državne organizacije za warn . Molimo da se i za to sancioniše. Namjerno stavi ime koje nema veze sa RL da bi došao da pravi probleme po vladi jer mu je admin rekao kao da moze mjenjati ime koliko god puta hoce.

Yorma Obama

Player
Player
U zakoniku Vlade je dozvoljeno mjenjanje imena koliko puta zelis tako da zelim da se ovo sankcionise sto prije ne zelim da cekam u vladi 5minuta i pravim raspravu dosao sam da platim svoje mjenjanje i to je to evo dokaz i od Admina da imam pravo mjenjati ime a ne cekati tu da im bogovi dopuste pa nakon toga se cuje na videu nek promijeni jos ovaj put... Dokaz 1

Strahinja Nikolicc

Player
Player
ako oces da izbacis te ljude iz vlade idi se zali guverneru jer su to IC problemi i to sto pise u vladinom zakoniku je IC.Admini nemaju veze sa tim a ti ispadas glup.(bez uvrede)

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Dozvoljeno je i sa off road vozilom voziti se planinom i ali lamborghini diablom nije, nigdje u pravilima ne pise da lamborghini ne smijes po planini, ali to je PG. Isto tako nigdje ne pise da se ne smije mjenjati ime, ali to nije prilicno ljudima ni državi ni gradu da se ime mjenja svakih 10-15 minuta. A po logovima admini će vidjeti koliko si mjenjao i kako imena.
(Powergaming (PG) - Powergaming se može definirati kao izvođenje djela koja nisu slična ljudima; forsiranje igranja uloga drugima bez davanja poštene šanse; izmišljati stvari koje se nisu dogodile kako biste imali koristi; igranje uloga koje scenaristički nisu moguće kako biste stekli nepravednu prednost. Igrajte nerealne stvari koje se ne bi dogodile u stvarnom svijetu i ne dopuštate drugima da reagiraju na vašu igru uloga.)
(Nerealno ponašanje (UB) - Radnje koje su nerealne ili povređuju iskustvo igranja uloga (RP) drugih igrača smatraju se neigranjem.)

Yorma Obama

Player
Player
Ne zelim da hodam u krug od jednog do drugog i da se nista ne rijesi zato bas ima ovak gradski sajt i ovi ljudi sto donose ispravne odluke Bogu Hvala

Strahinja Nikolicc

Player
Player
ako oces da izbacis te ljude iz vlade idi se zali guverneru jer su to IC problemi i to sto pise u vladinom zakoniku je IC.Admini nemaju veze sa tim a ti ispadas glup.(bez uvrede)
Ne zelim da hodam u krug od jednog do drugog i da se nista ne rijesi zato bas ima ovak gradski sajt i ovi ljudi sto donose ispravne odluke Bogu Hvala
IC PROBLEM

John Loco

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • Igraci imaju pravo da menjaju Ime koliko god oni zele
  • Vlada ce biti Obavjestena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom