Informacije
1. Vaše ime IRL: Mihailo
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: CEST(UTC+2)
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): (Od 07:00h do 15:00h)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Od 6h do 9h
6. Vaš Discord: mihailo0072
7. Vaše ingame ime: Kendja Barber
8. Vaš ID: 82101
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a.
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-Želim da postanem admin jer sam aktivan igrač koji dobro poznaje pravila servera i želim da pomognem zajednici. Smatram da mogu objektivno da rešavam probleme, odgovaram na pitanja novih igrača i doprinesem fer i prijatnom RP okruženju. Takođe, spreman sam da odvojim vreme za administraciju i da odgovorno obavljam dužnosti admina.
2. Koje su vaše prednosti?
-Moje prednosti su odgovornost, strpljenje, dobra komunikacija i poznavanje pravila servera. Smatram da mogu objektivno da rešavam situacije između igrača, ostanem smiren pod pritiskom i pomognem zajednici da server bude prijatnije mesto za igru.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Nemam ih.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Da naravno spreman sam da napustim RP život i postanem administrator.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Da naravno.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-Zbog fakultetskih obaveza nisam u mogućnosti da budem aktivan u svakom trenutku tokom dana. Ipak, redovno planiram svoje vreme i mogu da izdvojim dovoljno vremena za administrativne dužnosti.
1. Vaše ime IRL: Mihailo
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: CEST(UTC+2)
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): (Od 07:00h do 15:00h)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Od 6h do 9h
6. Vaš Discord: mihailo0072
7. Vaše ingame ime: Kendja Barber
8. Vaš ID: 82101
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a.
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-Želim da postanem admin jer sam aktivan igrač koji dobro poznaje pravila servera i želim da pomognem zajednici. Smatram da mogu objektivno da rešavam probleme, odgovaram na pitanja novih igrača i doprinesem fer i prijatnom RP okruženju. Takođe, spreman sam da odvojim vreme za administraciju i da odgovorno obavljam dužnosti admina.
2. Koje su vaše prednosti?
-Moje prednosti su odgovornost, strpljenje, dobra komunikacija i poznavanje pravila servera. Smatram da mogu objektivno da rešavam situacije između igrača, ostanem smiren pod pritiskom i pomognem zajednici da server bude prijatnije mesto za igru.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Nemam ih.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Da naravno spreman sam da napustim RP život i postanem administrator.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Da naravno.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-Zbog fakultetskih obaveza nisam u mogućnosti da budem aktivan u svakom trenutku tokom dana. Ipak, redovno planiram svoje vreme i mogu da izdvojim dovoljno vremena za administrativne dužnosti.