Dobra večer draga administracijo. Naime pišem vam u nadi kako ću dobiti unban. Preko ovog projekta sam upoznao mnogo dobrih ljudi kroz mnoge godine te su neki od njih cak i uspeli kao admini. Želim da se vratim na ovaj divni projekat pošto mi je pružio mnogo sreće u najtežim trenutcima, pošto sam naime tih godina izgubio oca. Preko projekta sam upoznao starije ljude koji su mi pomogli da ne upadnem u depresiju i da uradim nešto što bih požalio. Naime sinoć sam skontao da sam na tim ilegalnim diskordima koje sam našao prije 2 godine kako bih mogao sebi naći neke modove koji se meni sviđaju. I tu sam napravio veliku pogrešku i svestan sam da sam bio na tim ilegalnim mod diskordima. Želim da mi pružite još jednu priliku jer nisam igrač koji je kršio velika pravila i najveći ban što sam imao je bio 3 dana. Igrao sam ovaj projekat samo zbog drugara, te kad bih dobio unban mogao bih se nastaviti igrati sa tim ljudima. Shvatam da sam jednu veliku pogrešku i kajem se teško zbog toga. Nadam se da ćete mi pružiti zadnju priliku kako bih mogao nastaviti igrati na ovom lijepom projektu gdje sam uživao veći dio svog djetinjstva. Nadam se pozitivnom odgovoru, ako ne preko foruma bar u dm. Treba li vam kakav dokaz da lažem za smrt mogu i to poslati u dm nixi/abrahamu/aldinu.
Lijep pozdrav i ugodan dan,
Mirko Holloway.
Lijep pozdrav i ugodan dan,
Mirko Holloway.