Informacije
1. Vaše ime IRL: Boris
2. Vaše godine: 22
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 12:00 do 20:00 ili 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 8 h
6. Vaš Discord: crnavugla
7. Vaše ingame ime:Boris Crniy
8. Vaš ID: 33299
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?zato sto zelim igracima pomoci kad neko krsi pravila servera takodje sa tim da odrzim dobru atmosferu na serveru.
2. Koje su vaše prednosti? Dosta Sam ozbiljan takodje imam otp 2-3god iskustva u semi I hard rp
Mogu da skontam odmah koje pravilo se krsi
Takodje Sam jako aktívan
3. Koje su vaše najveće slabosti? Imam slabiji kompjuter takodje ponekad moram sa telefona da gledam koje pravilo se prekrsilo
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Spreman sam posto tako cu moci jos vise da pri pomognem serveru da cveta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis Al da bi imao prodao bih ha te sekunde
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Posao, devojka i preko vikenda obicno idem u zivot tjs u klubove
1. Vaše ime IRL: Boris
2. Vaše godine: 22
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 12:00 do 20:00 ili 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 8 h
6. Vaš Discord: crnavugla
7. Vaše ingame ime:Boris Crniy
8. Vaš ID: 33299
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?zato sto zelim igracima pomoci kad neko krsi pravila servera takodje sa tim da odrzim dobru atmosferu na serveru.
2. Koje su vaše prednosti? Dosta Sam ozbiljan takodje imam otp 2-3god iskustva u semi I hard rp
Mogu da skontam odmah koje pravilo se krsi
Takodje Sam jako aktívan
3. Koje su vaše najveće slabosti? Imam slabiji kompjuter takodje ponekad moram sa telefona da gledam koje pravilo se prekrsilo
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Spreman sam posto tako cu moci jos vise da pri pomognem serveru da cveta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis Al da bi imao prodao bih ha te sekunde
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Posao, devojka i preko vikenda obicno idem u zivot tjs u klubove