Poštovana administracijo,
pišem zamolbu za unban treći, ovaj put u nadi za pozitivnim odgovorom.
Kao što sam već izrekao u prošlim dvama zamolbama da bih bio jako zahvalan da se pruži druga prilika mom twink account-u s obzirom da je prošlo dosta vremena otkad su pravila prekršena i zavolio bih da mi se pruži prilika da igram na njemu kao i na mainu, svaki dan od početka servera.
Hvala na izdvojenom vremenu za čitanje ovoga.
pišem zamolbu za unban treći, ovaj put u nadi za pozitivnim odgovorom.
Kao što sam već izrekao u prošlim dvama zamolbama da bih bio jako zahvalan da se pruži druga prilika mom twink account-u s obzirom da je prošlo dosta vremena otkad su pravila prekršena i zavolio bih da mi se pruži prilika da igram na njemu kao i na mainu, svaki dan od početka servera.
Hvala na izdvojenom vremenu za čitanje ovoga.
Rejected - GP 1.1 + 1.8 | Ivkezz Obama
Pozdrav poštovana administracijo, prije skoro 4 godine sam izgubio vlasništvo nad mojim twink accountom ID 7172 i uspio sam uz pomoć tehnical supporta vratiti vlasništvo nad računom, ali nažalost je banovan za gore navedena pravila, volio bih kada bi mi se pružila prilika kad sam već uspio...
gta5grand.com
Rejected - GP 1.1 + 1.8 | Ivkezz Obama
Poštovana administracijo, Pišem Vam zamolbu za unban mog twink accounta ID 7172 koji je stvoren sa INGAME imenom Luka Stanic (ne znam trenutno ime) 2021./22. sam izgubio pristup accountu i nedavno sam uspio uz pomoć tehnical supporta obnoviti pristup podatcima za prijavu ali je account...
gta5grand.com