Ja mislim da su trebali ga svezati i staviti mu kesu preko glave plus tejzati ga pa da mozda imaju sansu da ga ubiju nekako ja da sam admin isao bi ja sa njim na diskord na razgovor da vidim jel sve uredu sa njim kad unistavaju momku noc na serveru a nov je u gradu a samim time i server po nekom mom razmisljaju admine stavi se u sitaciju kad si usao na ovaj server i da te ovako neko ubije iz pd i da su ovakvi u pd bas tuzno
Ja sam ovdje doso biciklom da popravim bankomat ja sam tu samo slucajno bio snimam filmove neke najbolje ce biti kad na kraju i ja kaznu dobijem sto sam bio unutra dok sam da kazem po rp popravljo bankomat slucajno sam kliknuo da ga popravljam i kliknuo space i slucajno sam imo alat za obijanje....
Ja sam ovdje doso biciklom da popravim bankomat ja sam tu samo slucajno bio snimam filmove neke najbolje ce biti kad na kraju i ja kaznu dobijem sto sam bio unutra dok sam da kazem po rp popravljo bankomat slucajno sam kliknuo da ga popravljam i kliknuo space i slucajno sam imo alat za obijanje....