Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
88823
Players nickname
Medsa Black
Suspect ID
37049 87394
Date of violation
Jun 6, 2026
Time of violation
1 05
Proofs
https://streamable.com/bcl1z3

medsa

Player
Player
Ja mislim da su trebali ga svezati i staviti mu kesu preko glave plus tejzati ga pa da mozda imaju sansu da ga ubiju nekako ja da sam admin isao bi ja sa njim na diskord na razgovor da vidim jel sve uredu sa njim kad unistavaju momku noc na serveru a nov je u gradu a samim time i server po nekom mom razmisljaju admine stavi se u sitaciju kad si usao na ovaj server i da te ovako neko ubije iz pd i da su ovakvi u pd bas tuzno

Ja sam ovdje doso biciklom da popravim bankomat ja sam tu samo slucajno bio snimam filmove neke najbolje ce biti kad na kraju i ja kaznu dobijem sto sam bio unutra dok sam da kazem po rp popravljo bankomat slucajno sam kliknuo da ga popravljam i kliknuo space i slucajno sam imo alat za obijanje....

medsa

Player
Player
ovi momci su za svaku osudu i za BL molim da lider ove org pogleda sta rade njegovi ljudi sramota evo hocu da idem spavati necu moci zaspati koliko mi zao momka sto ga ubise ovako sad bi usao u grad da vidim gdje i sta je kako je jel dobro sta mu uradise ovi iz pd hladnokrvno

James_Ivanov

Sith
Server Administrator
Zalba prihvacena.

LSPD ce dobit kaznu za PZD 5.5 LSPD/SAHP/FIB mogao bi patrolirati u getu ako ima više od dva posebna časnika. (Po POV 1 lik u getu sam)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom