Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
83257
Players nickname
Milica Tesfaye
Suspect ID
2520
Date of violation
Jun 6, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/MNjJLK7-bsI

Golub Sakiic

𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖓𝖚𝖒𝖇, 𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖍𝖔𝖕𝖊𝖑𝖊𝖘𝖘
Player

U povu mozete da vidite kako ID: 2520 Dolazi sam u geto bez nekog HCa u blizini sebe, usput nema korumpiranu biografiju,
ukoliko vam je potreban neki duzi pov poslacu.

Golub Sakic on Top!

Liam Goat

The best lessons come from hard times.
Player
bila je talacka tu i bio je pozvan global tacno na tom mestu, cak i bili su drzavni sluzbenici tu, i tu se odvijala talacka situacija ! tako da meni ne treba nikakva korumpirana biografija da bih ja dosao na talacku sa svojim kolegama. I tu je bio pozvan global, a ja ne mogu da znam kolko ih je i ko je sve tu dok ne dodjem da pogledam, i kad sam video da nema nikoga onda sam se udaljio i pisam sam odeljenje gde su odma za minut stigli ostali drzavni sluzbenici i tu je zapocelo pregovaranje !

Liam Goat

Player
ne razumem sto bih ovakvo nesto neko uopste kacio kad ste vi tu pravili talacku situaciju 😄 , i kao 1. ja nisam tu dosao kao korumpiran nego sam dosao sa kolegama da spasim taoca.

Liam Goat

Player
+ vidi se sigurno 10+ blipova gde su bili tu tvoji clanovi organizacije i drzali taoca

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu!

Dostavite duzi POV od situacije.
( Imate rok 14 sati )

Golub Sakiic

𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖓𝖚𝖒𝖇, 𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖍𝖔𝖕𝖊𝖑𝖊𝖘𝖘
Player
Izvolite duzi pov, kao sto mozete videti nema nijednog stateovca u blizini tako da ne znam ko je mogao poslati global ali idalje on ne bi trebao ici sam u geto bez korumpirane i bez perka za to ili kolega u blizini

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

Organizacija Government biće kažnjena zbog kršenja Pravila za državu 5.5
( Organizacija mogla bi patrolirati u getu ako ima više od dva posebna časnika )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom