Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Forum Rules 5+8+11+12 | tassaksökenTACUS ,smokesikenSPARTACUS,allahınkuluSPARTACUS ,Vicy Marka, Vicy Lantee, adminsikenSPARTACUS , güzellerin_güzeliii

Your ID
163031
Players nickname
Timo Schnabel
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 7, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/OdO0EBx

Timo Schnabel

Cahpe Diem
Player
Dear Admin, first of all, there are 3 or 4 newly created accounts. I opened a forum on three of them and was penalized, and another forum has been opened. I found the person who created these, and the one supporting them is

Vicy Lantee

, because in these forums, they always support the forums that person created, but in the forums opened for

Vicy Lantee

, they create a new account for the person who opened them, using that person’s personal data and information insulting and cursing based on their religion, yet they never get banned because they do this by creating other accounts instead of using their own.
Because in the evidence I’m about to present, they openly state that they support a person named Vicy Lantee on those newly created accounts—you can see this for yourself.
I believe this account was created by a person named Vicy Lantee, and I request that the necessary actions be taken and that this be investigated.
I'm posting the forum for people who have previously been penalized and are associated with

Vicy Lantee

accounts that have been penalized

smokesikenSPARTACUS

allahınkuluSPARTACUS

güzellerin_güzeliii

adminsikenSPARTACUS

Vicy Marka

proof

Last edited:
Sayın Yönetici, öncelikle 3 veya 4 yeni hesap oluşturulmuş durumda. Bunlardan üçünde forum açtım ve cezalandırıldım, ayrıca başka bir forum daha açıldı. Bunları oluşturan kişiyi buldum ve onları destekleyen kişi de aynı durumda.

Vicy Lantee

Çünkü bu forumlarda her zaman o kişinin oluşturduğu forumları destekliyorlar, ancak yeni açılan forumlarda durum farklı.

Vicy Lantee

Saldırganlar, kendilerini açan kişinin kişisel verilerini ve bilgilerini kullanarak, o kişinin dinine dayalı hakaret ve küfür içeren yeni bir hesap oluşturuyorlar; ancak kendi hesaplarını kullanmak yerine başka hesaplar oluşturdukları için asla yasaklanmıyorlar.
Çünkü birazdan sunacağım kanıtlarda, yeni oluşturulan bu hesaplarda Vicy Lantee adlı bir kişiyi desteklediklerini açıkça belirtiyorlar; bunu kendiniz de görebilirsiniz.
Bu hesabın Vicy Lantee adlı bir kişi tarafından oluşturulduğuna inanıyorum ve gerekli işlemlerin yapılarak bu durumun araştırılmasını talep ediyorum.
Daha önce cezalandırılmış ve bu durumla ilişkili kişiler için bu forumu açıyorum.

Vicy Lantee

cezalandırılan hesaplar

smokesikenSPARTACUS

allahınkuluSPARTACUS

Vicy Marka

kanıt

Bunların hepsinin anasını sikmek lazım gardaş özellikle vicy ve arif pasanın anadını amını deşmek lazım bu iki orospu evladının burdan amına koyayım

adminsikenSPARTACUS

Player
Player
Bunların dağılımı anasını sikmek lazım gardaş özellikle vicy ve arif pasanın anadını amını deşmek lazım bu iki orospu evladının burdan amına koyayım
SEN ANCA BENİM YARRAGİMİ TASSAKLARİMA KADAR GİRTLAGİNA SONRA YAGLAR KAYGANLASTİRİR BACİNİN AMİNA SOKMAMA YARDİM EDERSİN OROSPU COCUGU ANANİ STANİ TİLLAHİNİ SİKTİRME O KODUMUN AZERİ PİCİNE DE SOYLE BACİSİNİN AM KAŞINTISINİ ALSCAM O OROSPU COCUGUNUN

adminsikenSPARTACUS

Player
Player
Sayın Yönetici, öncelikle 3 veya 4 yeni hesap oluşturulmuş durumda. Bunlardan üçünde forum açtım ve cezalandırıldım, ayrıca başka bir forum daha açıldı. Bunları oluşturan kişiyi buldum ve onları destekleyen kişi de aynı durumda.

Vicy Lantee

Çünkü bu forumlarda her zaman o kişinin oluşturduğu forumları destekliyorlar, ancak yeni açılan forumlarda durum farklı.

Vicy Lantee

Saldırganlar, kendilerini açan kişinin kişisel verilerini ve bilgilerini kullanarak, o kişinin dinine dayalı hakaret ve küfür içeren yeni bir hesap oluşturuyorlar; ancak kendi hesaplarını kullanmak yerine başka hesaplar oluşturdukları için asla yasaklanmıyorlar.
Çünkü birazdan sunacağım kanıtlarda, yeni oluşturulan bu hesaplarda Vicy Lantee adlı bir kişiyi desteklediklerini açıkça belirtiyorlar; bunu kendiniz de görebilirsiniz.
Bu hesabın Vicy Lantee adlı bir kişi tarafından oluşturulduğuna inanıyorum ve gerekli işlemlerin yapılarak bu durumun araştırılmasını talep ediyorum.
Daha önce cezalandırılmış ve bu durumla ilişkili kişiler için bu forumu açıyorum.

Vicy Lantee

cezalandırılan hesaplar

smokesikenSPARTACUS

allahınkuluSPARTACUS

Vicy Marka

kanıt

APTAL OROSPU EVLADİ BU HESABİ UNUTMUŞSUN

adminsikenSPARTACUS

Player
Player

Vicy Lantee

Vicy Lantee

Vicy Lantee

cezalandırılan hesaplar

smokesikenSPARTACUS

allahınkuluSPARTACUS

Vicy Marka

kanıt

YA SÜLÜŞ HARBİDEN İCİMDEN GELDİ ANANİ SİKEBİLİR MİYİM LA

Vicy Lantee

~ MARKA ~
Player
I only have one forum account and please stop creating forums in my name repeatedly i dont understand your intentions so my forum account Vicy Lantee ....

Top Bottom