Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
nena stein
Administrators nickname
David promajaa
Date
Jun 8, 2026
Time
12:57
Proofs
Admin mora imati snimak

Nena Stein

Player
Player
Admin je korumpiran jer je mene kaznio za CL a igraca koji pliva u vodi sa pancirem nije u opste kaznio za PG/UB. i jos kaze okaci zalbu na igraca a on je bio tu
Nije fer da ja budem kaznjen za CL a igrac pliva u vodi sa pancirem i ratnom opremom i nije kaznjen.
I jos mi rekao da ja radim bait jer vozim se po vodi ja imam vozilo koje ide po vodi i mogu da ga vozim to je deo RP-A.
ako ste mene kaznili kaznite i igraca sa pancirom ili mi skinite kaznu da budemo fer

Svestan sam da ce zalba verovatno biti odbijena, ali mi cilj nije samo skidanje kazne, vec da ukazem na situacije u kojima administracija ne postupa jednako prema svim igracima. Verujem da pravila treba da vaze isto za sve.

Nena Stein

Player
Player
Kada glavni admini budu pregledavali pa kada bude ovaj david dostavio snimak neka ako ga ima neka obrate paznju kako je mene kaznio a nije kaznio igraca koji pliva sa pancirom znaci korumpiranost pomaze drugarima jer me ne mogu uhapsiti kroz RP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom