Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
87471
Players nickname
Walter Laat
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Jun 8, 2026
Time
00.00
Proofs
https://imgur.com/zyXK3O8

Walter Laat

One and only
Player
Dragi Aldine/Nixa/Abrahame,
Pisem Vam oko moje Admin blackliste koju sam nedavno saznao da posedujem.
Iskreno sam iznenadjen posto licno nisam nista uradio, ne krsim pravila servera, ne pravim nikakve probleme...
Posto imam veliku zelju da se pridruzim admin timu vec duze vreme i mislim da bi mi dobro islo, na ovaj nacin Vas molim da mi se skine blacklista.
Ja Vam mogu obecati moju lojalnost prema projektu i prema mojim obavezama kao clan administracije, kao i samu aktivnost na projektu.
A sto se tice same blackliste, znam da ne mogu dobiti odgovor ali posto ja konkretno nisam nista uradio, jedino mozda zbog sumnje da sam blacklist evader (sto nisam), da sam henry laat (ID: 7996) Vec je bila zalba na to koja je odbijena: Rejected - Blacklist evade 87471
Mozete i dublje ici u to i videcete da nema krsenja pravila, posto sam ja skroz druga osoba samo imam isto prezime.
Ali ako mislite da hocu neku "osvetu" na projekat ili tako nesto posto je Henry Project Blacklistan , ne radi se uopste o tome, kao sto sam rekao skroz smo druge osobe, nemam nikakve veze sa njegovim ing problemima i blacklistom i ja se ne bavim takvim stvarima, samo zelim da igram, uzivam i pomazem kao administrator. Njegovi problemi su njegovi, moji su moji. Ako je potrebno obustavicu svaki vid komunikacije sa igracem koji poseduje Project blacklistu, te Vas molim za skidanje Admin Blackliste posto nisam nista skrivio, i voleo bih da postanem Administrator, obecavam da cu raditi po pravilima, dati sve od sebe da pomognem i da necu biti korumpiran, kao sto bih svakako radio. Ako ovo nije razlog moje blackliste, izvinjavam se, zamolio bih Vas da mi date sansu, da mi dopustite da Vam pokazem da cu odlicno raditi, i da mi oprostite sta god sam skrivio.
Ako treba prihvatam voice check i ostalo...
Nadam se pozitivnom odgovoru.
Hvala !

Ako treba za neko dalje utvrdjivanje:
moj discord nickname: 7b9i
Moj discord user ID: 1002531730302980126
Discord username od Henry Laat: ankazooo
Njegov discord user ID: 916813337319333979

Status
Not open for further replies.
Top Bottom