Poštovana administracijo siguran sam da ste vec upoznati sa mojom situacijom, dobio sam na mainu ban za Odbijanje Pc Check i na twinku za cheat. Sad cu i da objasnim sve. Na ime tog jutra ja sam prebacivao slike mene i moje porodice na jedan usb. Otprilike par sati nakon sam dobio pc check gde mi je admin trazio da ubacim taj usb i ja nisam hteo radi toga. U tom trenutku ja nisam rekao da sam prebacivao slike i znam da sam tu napravio gresku. A sto se tice twinka stvarno nisam siguran sta se desilo usao sam da odigram poslednji informal pre nego sto dobijem permu za odbijanje i nakon informala me je renta vratila do arene i tada sam dobio ban. Zelim i da naglasim da sam bio posten igrac prema drugim igracima i da sam bio postovan admin.
Ovim putem bih zeleo da vas zamolim za jos jednu sansu i takodje sam jos od davno bio zainteresovan u pc checkovanje te ako bih dobio unban bi hteo sa svim svojim znanjem da pomogmem vama kako bi se sprecio broj cheatera
Ovim putem bih zeleo da vas zamolim za jos jednu sansu i takodje sam jos od davno bio zainteresovan u pc checkovanje te ako bih dobio unban bi hteo sa svim svojim znanjem da pomogmem vama kako bi se sprecio broj cheatera