Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
85496
Players nickname
Dexo Dexanovic
Suspect ID
70232 7436
Date of violation
Jun 9, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/osHNfL4HyTs

Dexo0

Player
Player
Okacio sam 1 zalbu kako je doticni 7436 odradio lta kada smo hteli da krademo blindu i vidjeli smo da je blinda te onda je uso opet dobili isto to auto opet da krademo i momci su kroz grad isli i sprdali nas jer ne mozemo da ukrademo auto jer je blinda molim da se ovo kazni takodjer na kraju se cuje kako doticni 7436 prica kako me napravio on i da se ne ponasam tako :D molim vas da se ovo sve kazni jer nema smisla ovo evo je druga zalba de se vidi da je blinda itd.... Pending review - 7436 | LTA

zastypepsi

Player
Player
Okacio sam 1 zalbu kako je doticni 7436 odradio lta kada smo hteli da krademo blindu i vidjeli smo da je blinda te onda je uso opet dobili isto to auto opet da krademo i momci su kroz grad isli i sprdali nas jer ne mozemo da ukrademo auto jer je blinda molim da se ovo kazni takodjer na kraju se cuje kako doticni 7436 prica kako me napravio on i da se ne ponasam tako :D molim vas da se ovo sve kazni jer nema smisla ovo evo je druga zalba de se vidi da je blinda itd.... Pending review - 7436 | LTA
samo kurcenje i opet ces u kjuzu

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu!

ID: 26475 dobit će kaznu za VDM
( Zabranjeno je udaranje igraca sa vozilom )

ID: 70232 dobit će kaznu za CR
( Zabranjeno je namerno udarati vozilo drugog igrača )

ID: 85496 dobit će kaznu za MG
( Koristenje OOC informacija u IC korist / Mesanje OOC i IC chatova )

ID: 7436 dobit će kaznu za FailRP
( Bahato ste se ponasali kao drzavni sluzbenik bez korumpirane biografije, hapsite osobu bez obelezja drzavne organizacije )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom