Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Walter Laat

One and only
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Vuk
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: UTC +1
4. Prosjek online po danu: 4-8 sati
5. Vaš Discord: UTC +1
6. Vaše ingame ime: Walter Laat
7. Vaš ID: 87471

Dodatne informacije

1. Lider za LSPD (Los Santos Police Department)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Vaznost same organizacije i poboljsavanje rada i regrutacije

Los Santos Police Department je veoma interesantna organizacija koja doprinosi mnogo gradu Los Santos, smanjuje kriminalne radnje u gradu. Radio bih regrutacije redovnije, i skupio bih sto vise ljudstva moguce, kao i odrzavati disciplinu i rad na nivou. Odrzavao bih redovne treninge,kao za nove, tako i za sve clanove, i redovne obuke, bila to obuka za let helikopterom ili obuka brze voznje...

2.2 ISKUSTVO i ZNANJE

Iskustvo i poznavanje sistema, zeleo bih postati lider zato sam odgovorna, aktivna i dobra osoba, poboljsao bih generalno ceo rad organizacije, kao i odnose sa drugim organizacijama. Od kad sam krenuo igrati, uvek su me privlacile state organizacije, njihov rad i funkcija. Takodje imam iskustva, bio sam u vecini organizacija HC, kao i u crime. Mozda je moj ID velik ali to nema nikakve veze sa mojim rukovanjem organizacije, i znanjem.

2.3 LJUDSTVO

Vec imam osmisljenu ekipu koja ce da celu organizaciju drzi pod kontrolom, zajedno sa mnom, patrole ili svakakve druge aktivnosti. Momci stalno aktivni i spremni na duznost.
Kao sto sam vec spomenuo, radio bih redovno regrutacije, i promovisao bih nas rad i trud.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Sastanci
Drzacemo sastanke svake nedelje kako izmedju nase organizacije, tako i izmedju drugih organizacija, radi sticanja boljih odnosa, planova i ostalo...

3.2 Podrska
Ostale organizacije ne bi trebale da brinu, uvek cemo biti tu poslati patrolu u pomoc, ili proveru da li je sve uredu.
Pomagacemo FIB-u sto se tice dokaza, imacu poseban cin za to, Inspektor, on ce biti zaduzen za dokaze, i samim tim cemo biti od pomoci i FIB-u
Na deparment poruke cemo redovno proveravati nase kolege, kao i podsecati ih za sve akcije, talacke, pljacke itd...

RANKOVI:
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Policajac na obuci
4. Kadet I
5.Kadet II
6.Kadet III
7. Sluzba Zaplene
8. Senior Agent II
9. Senior Agent III
10. Policajac I
11. Policajac I
12. Policajac III
13. Vazdusna podrska I
14. Vazdusna podrska II
15. Patrolni oficir
16. UKP I
17. UKP II
18. Instruktor
19. Oficir
20. Mladi inspektor
21. Inspektor
22. Stariji inspektor
23. Specijalna Jedinica
24. Zamenik Komandira Stanice
25. Komandir Stanice
26. Direktor Odeljenja
27. Pukovnik
28. Asistent Nacelnika
29. Zamenik Nacelnika
30. Nacelnik

Kodovi:
10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu

10-2: Negativno

10-3: Prestani sa emitovanjem na radio

10-4: Potvrdeno/potvrdno

10-5: Ponovite poslednji prenos

10-6: Zanemarite poslednji prenos

10-7: Odjava s dužnosti

10-8: Prijava na dužnost

10-10: Pucnjava

10-14: Specijalna uniforma

10-20: Lokacija

10-21: Stanje

10-33: Potrebna podrska na lokaci

i 10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju

Kod A -> Pad igre

Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi

Kod C -> Situacija sa Administracijom

Hvala na citanju, i zelim svu srecu ostalim kandidatima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom