Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

BogdanFederov

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: + 2 sata
5. Vaš Discord: countach0
6. Vaše ingame ime: Bogdan Black
7. Vaš ID: 85548

Dodatne informacije

1. Lider za LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Prvi razlog je moja velika zainteresovanost za rad LSPD-a i sve obaveze koje dolaze sa tom organizacijom. Smatram da policija predstavlja jednu od najvaznijih drzavnih organizacija jer svakodnevno ucestvuje u velikom broju situacija i ima znacajan uticaj na desavanja na serveru. Kroz svoje iskustvo sam imao priliku vidjeti kako organizacija funkcionise i vjerujem da mogu doprinijeti njenom daljem razvoju kroz ozbiljan i odgovoran pristup. Zelim preuzeti odgovornost za vodjenje organizacije i dati svoj maksimum kako bi ona bila sto aktivnija i bolje organizovana.
Drugi razlog je zelja da stvorim stabilnu, aktivnu i sloznu organizaciju. Smatram da uspjeh ne zavisi samo od lidera nego od citavog tima, zbog cega bih veliku paznju posvetio medjusobnoj komunikaciji i saradnji medju clanovima. Trudio bih se da svaki clan bude postovan i da ima priliku pokazati svoj trud i zalaganje. Takodje bih radio na tome da se novi clanovi sto lakse uklope u organizaciju kroz obuke i pomoc iskusnijih kolega. Moj cilj je da LSPD bude mjesto gdje ljudi rado dolaze, gdje postoji disciplina ali i dobra atmosfera medju zaposlenima.
Treci razlog je to sto volim izazove i odgovornost koje nosi pozicija lidera. Smatram da vodjenje organizacije zahtijeva ozbiljnost, strpljenje i sposobnost donosenja odluka u razlicitim situacijama. Upravo zbog toga zelim preuzeti tu ulogu i pokazati da mogu kvalitetno voditi organizaciju. Trudio bih se da uvijek saslusam prijedloge clanova, rjesavam probleme na pravedan nacin i donosim odluke koje ce biti u interesu citave organizacije. Vjerujem da lider treba biti primjer svojim clanovima kroz aktivnost, ponasanje i odnos prema obavezama, a upravo tako bih pristupio ovoj poziciji. Moj cilj nije samo da budem lider vec da ostavim pozitivan trag i doprinesem tome da LSPD bude jedna od najorganizovanijih i najaktivnijih organizacija na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Smatram da bi se organizacija mogla poboljsati kroz redovne obuke, bolju komunikaciju i vecu aktivnost medju clanovima. Vazno je da novi clanovi dobiju potrebnu pomoc kako bi se sto brze uklopili i naucili svoje obaveze.Takodje, vise timskog rada i zajednickih aktivnosti doprinijelo bi boljoj organizaciji i efikasnijem radu. Sto se tice RolePlay-a, potrebno je obratiti vise paznje na detalje u svakodnevnim situacijama kako bi sve izgledalo realnije i kvalitetnije za sve ucesnike.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom