Ime porodice: Ludi
Vlasnik porodice i ID: Rastko Kostic | 9495
Broj porodicne kuce: 915
Forum link od vlasnika: Rastko Kostic
Ime i tag vlasnika na discordu: RastkoKostic#0879
Logo porodice:
Istorija porodice: Prodica Ludi osnovana je 1995. godina u Beogradu. 1999. bombardovanje je zadesilo i moju cjelu familiju. Jedini sam preziveo ja sa kako doktori kazu par povreda u mozgu. Odlucio sam da svoj zivot u zajednici sa mnogim ljudima poput mene, i da se preselim u Los Santos 2000. godine. Selidbom u Los Santos poceli smo da se bavimo kriminalom i nismo se bojali nikakvih zakona. Sada sam odlucio da to prebacim na visi nivo.
Cilj porodice: Cilj nam je da prosirimo porodicu i da budemo najjaca porodica u Los Santosu.
Rankovi u porodici:
1.Suspenzija
2.Novajlija
3.Neandertalac
4.Mamut
5.Nizi Ludjak
6.Ludjak
7.Visi Ludjak
8.Nenormalni
9.Generalni Ludjak
10.Vodja Ludjaka
Pravila porodice:
1.Svako se moze pridruziti.
2.Mora vladati apsolutno postovanje bez obzira na rank.
3.Maksimalno postovati pravila RP-a.
Vlasnik porodice i ID: Rastko Kostic | 9495
Broj porodicne kuce: 915
Forum link od vlasnika: Rastko Kostic
Ime i tag vlasnika na discordu: RastkoKostic#0879
Logo porodice:
Istorija porodice: Prodica Ludi osnovana je 1995. godina u Beogradu. 1999. bombardovanje je zadesilo i moju cjelu familiju. Jedini sam preziveo ja sa kako doktori kazu par povreda u mozgu. Odlucio sam da svoj zivot u zajednici sa mnogim ljudima poput mene, i da se preselim u Los Santos 2000. godine. Selidbom u Los Santos poceli smo da se bavimo kriminalom i nismo se bojali nikakvih zakona. Sada sam odlucio da to prebacim na visi nivo.
Cilj porodice: Cilj nam je da prosirimo porodicu i da budemo najjaca porodica u Los Santosu.
Rankovi u porodici:
1.Suspenzija
2.Novajlija
3.Neandertalac
4.Mamut
5.Nizi Ludjak
6.Ludjak
7.Visi Ludjak
8.Nenormalni
9.Generalni Ludjak
10.Vodja Ludjaka
Pravila porodice:
1.Svako se moze pridruziti.
2.Mora vladati apsolutno postovanje bez obzira na rank.
3.Maksimalno postovati pravila RP-a.