Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
32362
Players nickname
Stefan Mafiossa
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jun 10, 2026
Time
16:55
Proofs
https://www.youtube.com/

Stefan Mafiossa

Player
Player
Poštovanje,
Danas sam igrao i pokupio module sa jednog mesta u getu do kojeg, koliko je meni poznato, nije moguće doći legalnim putem. Nakon toga sam se vratio u stan u Stambenom 6 i trčao kroz garažu kada sam iznenada dobio kaznu: Nikola Verstappen je blokirao Stefan Mafiossaa na 7 dana (BA).
Iskreno, nije mi jasno zbog čega i na osnovu čega je donesena ta odluka. Tokom celog dana nisam pozivao nijednog administratora niti sam pravio bilo kakve probleme. Zbog toga imam utisak da me je administrator nasumično posmatrao i primetio nešto što mu je bilo sumnjivo ili zanimljivo.
Kao što sam već naveo, do modula nije moguće doći na legalan način, pa bih zamolio da se proveri i na koji način vlasnik tih modula uopšte dolazi do tog skladišta. Smatram da sam pogrešio time što sam uzeo module, ali isto tako verujem da situacija nije isključivo moja odgovornost.
Zbog toga bih želeo da zamolim za drugu šansu, ukoliko je to ikako moguće. Prihvatio bih svoju grešku, ali smatram da bi trebalo uzeti u obzir i okolnosti pod kojima je do svega došlo. Također bih zamolio da se i dotični administrator izjasni o cijeloj situaciji te da pokaze svo pov događaja.
Hvala na razumevanju.
LP

Top Bottom