Informacije
1. Vaše ime IRL: Milos
2. Vase godine:14
3. Vremenska zona:
CET (UTC+1)
4. Prosjek online po danu:
5-7 sati
5. Vaš Discord:Jerema333
6. Vaše ingame ime:Jerema Real
7. Vaš ID:87860
Dodatne informacije
1. Lider za:
Los Santos Police Department
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Prvi razlog – Iskustvo u organizaciji
Dugo vremena sam član ove organizacije i upoznat sam sa svim njenim pravilima, sistemima rada i odgovornostima. Smatram da mogu prenijeti svoje znanje na nove članove i održavati visok nivo kvaliteta RolePlay-a.
Drugi razlog – Organizacijske sposobnosti
Volim raditi s ljudima i koordinirati tim. Kao lider bih se fokusirao na dobru komunikaciju među članovima, redovne sastanke i jasnu podjelu zadataka kako bi organizacija funkcionisala efikasno.
Treći razlog – Unapređenje zajednice
Želim doprinijeti razvoju servera kroz kvalitetne RP situacije, profesionalno vođenje organizacije i uključivanje novih igrača u zanimljive i realistične scenarije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Smatram da bi redovne interne obuke i RP događaji značajno poboljšali kvalitet organizacije. Novi članovi bi brže učili pravila i procedure, dok bi iskusni članovi imali priliku učestvovati u složenijim i zanimljivijim RP scenarijima. Također bih podsticao aktivnu komunikaciju i saradnju sa drugim organizacijama na serveru kako bi RP bio raznovrsniji i realističniji.
Srdačan pozdrav,Jerema Real
1. Vaše ime IRL: Milos
2. Vase godine:14
3. Vremenska zona:
CET (UTC+1)
4. Prosjek online po danu:
5-7 sati
5. Vaš Discord:Jerema333
6. Vaše ingame ime:Jerema Real
7. Vaš ID:87860
Dodatne informacije
1. Lider za:
Los Santos Police Department
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Prvi razlog – Iskustvo u organizaciji
Dugo vremena sam član ove organizacije i upoznat sam sa svim njenim pravilima, sistemima rada i odgovornostima. Smatram da mogu prenijeti svoje znanje na nove članove i održavati visok nivo kvaliteta RolePlay-a.
Drugi razlog – Organizacijske sposobnosti
Volim raditi s ljudima i koordinirati tim. Kao lider bih se fokusirao na dobru komunikaciju među članovima, redovne sastanke i jasnu podjelu zadataka kako bi organizacija funkcionisala efikasno.
Treći razlog – Unapređenje zajednice
Želim doprinijeti razvoju servera kroz kvalitetne RP situacije, profesionalno vođenje organizacije i uključivanje novih igrača u zanimljive i realistične scenarije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Smatram da bi redovne interne obuke i RP događaji značajno poboljšali kvalitet organizacije. Novi članovi bi brže učili pravila i procedure, dok bi iskusni članovi imali priliku učestvovati u složenijim i zanimljivijim RP scenarijima. Također bih podsticao aktivnu komunikaciju i saradnju sa drugim organizacijama na serveru kako bi RP bio raznovrsniji i realističniji.
Srdačan pozdrav,Jerema Real