Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za FIB | Sergei Youngstar

Hugo123fbcv

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Eman

2. Vaše godine:15

3. Vremenska zona:(UTC+2)

4. Prosjek online po danu:6-8 (vikendima nekad vise)

5. Vaš Discord:s1mple___1

6. Vaše ingame ime:Sergei Youngstar

7. Vaš ID:73635

Dodatne Informacije
1. Lider za...Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Tri razloga uz objašnjenje)

• Svoju karijeru u FIB-u započeo sam kao agent na obuci, a tokom vremena sam napredovao kroz sve hijerarhijske nivoe. Imao sam priliku da vodim FIB u dva mandata kao direktor, tokom kojih je organizacija bila stabilna, aktivna i prepoznata kao jedna od najuspešnijih državnih organizacija na serveru.Tokom tih mandata izgradio sam čvrstu strukturu unutar organizacije, unapredio komunikaciju između jedinica i uveo jasne RP procedure koje su podigle nivo profesionalizma i efikasnosti.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u FIB-u od osnovnog agenta do rukovodioca. Poznajem svaki rank, svaku jedinicu i njihovu funkciju, što mi omogućava da ponovo vodim organizaciju sa punim razumevanjem, autoritetom i vizijom njenog daljeg razvoja.
  • Federalni Istražni Biro mora da predstavlja vrhunac discipline, profesionalizma i integriteta na serveru. Moja vizija FIB-a je organizacija koja kombinuje realističan RolePlay pristup sa učinkovitom organizacijom rada.
    Planiram da uvedem niz promena koje će poboljšati unutrašnji sistem od regrutacije i obuke, do načina na koji se sprovode istrage i racije.
    Cilj mi je da svaki agent zna svoju ulogu, razume svoju odgovornost i ima jasan put napretka. Svaka jedinica bi imala konkretno definisane zadatke i vođe koji prate učinak članova. Time FIB postaje efikasan, ali i zabavan za igru, uz maksimalno poštovanje RP pravila.

• Organizacija nije jaka zbog imena, već zbog ljudi koji je čine. Tokom vremena sam izgradio krug pouzdanih i odgovornih ljudi spremnih da daju maksimum.
    Smatram da uz pravilan odabir kadra i jasno definisane RP zadatke, FIB može dostići svoj maksimum. Moj cilj je da svaka osoba u organizaciji oseti da je njen doprinos važan i da postoji prostor za napredak.
    Kao direktor, zalažem se za strogo, ali pravedno rukovodstvo gde se greške ispravljaju kroz obuku i komunikaciju, a ne kroz nepotrebne kazne. Zdrav odnos između članova je osnova svakog uspeha.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji

Planiram da zadržim osnovnu FIB strukturu, ali da uvedem značajne izmene u rank sistemu i zaduženjima jedinica.
Novi rank sistem bi obuhvatao:
  • Obavezne RP testove i obuke za svako unapređenje,
  • Interni sistem evaluacije rada agenata,
  • Jasnu podelu između terenskih, istražnih i tehničkih jedinica.

Novi sistem obuke i regrutacije

Svaki novi agent bi morao da prođe kroz tri ključne faze selekcije:
  1. Test izdržljivosti i discipline (IC i OOC test)
  2. Psihološki test i procena RP ponašanja
  3. RP scenario istrage i komunikacije

Tek nakon ovih testova agent bi mogao da postane deo stalnog osoblja. Time se osigurava da FIB dobijaju ljudi koji razumeju ozbiljnost uloge i RP pravila.

Specijalne jedinice

Planiram da razvijem više specijalizovanih timova, od kojih bi svaka imala jasno definisane zadatke i RP fokus:
  • 00 jedinica - elitni agenti zaduženi za najkompleksnije operacije i istrage (ograničen broj članova).
  • Pregovaračka jedinica (Negotiation Team) - mali tim obučen za krizne situacije i talačke pregovore.
  • Anti-Terroristicka jedinica (UAT) - fokusirana na obezbeđivanje i neutralisanje pretnji.
  • MOSSAD – zadužen za prikupljanje, analizu i RP validaciju dokaza.
  • S.W.A.T - zaduženi za najkompleksnije operacije,krizne situacije i neutralisanje pretnji​

Svaka jedinica bi imala svog komandanta koji direktno odgovara HC-u, čime se stvara red, odgovornost i jasnoća u radu.

Saradnja sa ostalim organizacijama

Jedan od mojih glavnih ciljeva je jačanje međusobne saradnje sa ostalim državnim organizacijama.
Planiram da se redovno organizuju zajedničke RP vežbe, obuke i operacije sa LSPD-om, NG-om i DOJ-em.
Na taj način bismo postigli bolju koordinaciju, brže reagovanje u kriznim situacijama i veću RP dubinu tokom zajedničkih akcija.

Borba protiv korupcije i toksicnosti

Korupcija i loše ponašanje unutar državnih organizacija uništavaju poverenje i kvalitet RP-a.
U FIB-u bi bio uveden interni disciplinski sistem i nulta tolerancija na toksičnost i zloupotrebu ovlašćenja.
Interni nadzor i diskretne istrage unutar same organizacije bile bi redovna praksa, uz mogućnost anonimnih prijava članova.

Lično učešće i dostupnost lidera

Kao direktor, ne bih bio samo figura na vrhu, već i aktivan deo organizacije neko ko učestvuje u obukama, RP situacijama, akcijama i internim sastancima.
Smatram da je pravi lider onaj koji razume sve nivoe svoje organizacije i zna kako da pomogne svakom članu da napreduje.
Uvek bih bio dostupan svom HC timu i članovima koji imaju pitanja, probleme ili predloge.
FIB je više od obične organizacije, to je sistem koji predstavlja pravdu, red i poverenje.
Sa svojim iskustvom, znanjem i timom koji me podržava, verujem da mogu da FIB podignem na nivo profesionalizma, realizma i RP kvaliteta kakav se retko viđa.
Moj cilj nije samo da vodim, već da izgradim organizaciju u kojoj će svaka osoba želeti da ostane, napreduje i doprinese zajedničkom uspehu.

Top Bottom