Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Tono Putin

Player
Player
  • Vaše ime IRL: Antonio
  • Vaše godine: 25
  • Vremenska zona: GMT +1
  • Prosek online po danu: 8-10 sati
  • Vaš Discord: toni_milioni
  • Vaše ingame ime: Tonno Puttin
  • Vaš ID: 90138

Lider za: FIB (Federal Investigation Bureau)
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?:

Maksimalna posvećenost i ulaganje kompletnog iskustva:
Moja ključna motivacija za ovu poziciju je želja da svoje dugogodišnje RP iskustvo, ideje i znanje u potpunosti uložim u razvoj FIB-a. Spreman sam maksimalno da se posvetim ovoj ulozi, provodeći 8 do 10 sati dnevno na serveru kako bih osigurao konstantan nadzor, profesionalizam i stabilnost unutar agencije. Moje stečeno znanje kroz rad u državnim strukturama garantuje da znam kako voditi organizaciju na najvišem nivou i neću dozvoliti niti najmanji prostor za grešku u FIB-u.

Uspostavljanje gvozdene discipline i profesionalizma: Želim stvoriti organizaciju koja će biti uzor svima na serveru. Neprofesionalno ponašanje, toksičnost ili kršenje pravila od strane agenata neće biti tolerisani ni u jednom obliku. Moji zamenici i ja ćemo osigurati da svaki član FIB-a u svakom trenutku predstavlja zakon na dostojanstven način, čime ćemo neprijatne situacije sa građanima Los Santosa svesti na nulu. U ovoj organizaciji neće moći da bude bilo ko – primam isključivo ljude koji su spremni da poštuju disciplinu i daju svoj maksimum.

Izgradnja čvrstih i zdravih odnosa sa državnim strukturama: FIB pod mojim vođstvom neće funkcionisati izolovano ili nadmeno. Moj cilj je da srušim barijere i rivalstva između organizacija. Delovaćemo kao elitna podrška i desna ruka svakoj državnoj instituciji, jer samo zajedničkim i koordinisanim radom možemo održati potpuni red i stabilnost u državi.

NUDIM VAM ODLIČAN I INOVATIVAN PLAN, a rezultate i vrhunski kvalitet rada ćete videti već u prva 2-3 dana, dok ćete u prvih 3-7 dana svedočiti najozbiljnijem i najkvalitetnijem RP-u koji je do sada viđen na serveru. Moje mogućnosti, ideje i realizacija su na istom nivou, na onom najvišem. Molim vas za ovu mogućnost kako bih vam dokazao i pokazao šta sve mogu da ostvarim.

Moj plan se zasniva na sledećim ključnim tačkama:

• Čišćenje i najmanjeg traga kriminala (Elitni sastav): U organizaciji će se nalaziti isključivo članovi koji poseduju vrhunski kvalitet za ispitivanja, taktičke akcije i racije. Svaki pedalj grada će biti pod strogim nadzorom kroz konstantno držanje smena, obezbeđivanje ključnih lokacija i patroliranje, čime ćemo eliminisati ulični kriminal i suzbiti ilegalne aktivnosti na nulu. Postupaću ispravno, pravedno i profesionalno, baš onako kako to nalažu IRL protokoli elitnih agencija.
  • Rekordni bonusi kao najveći stimulans: Uvešću sistem dnevni ,sedmičnih i mesečnih bonusa koji će finansijski iznositi više nego što je ikada iko delio na ovom serveru. Želim da moji agenti imaju najveći mogući stimulans i motivaciju da rade najbolje što umeju. Rad i trud će biti maksimalno cenjeni i nagrađeni, a niko ko se zalaže za organizaciju neće ostati praznih ruku.
  • Zadovoljstvo članova i jednaka mogućnost napredovanja: Moj cilj je da svi koji uđu u FIB budu maksimalno zadovoljni statusom i atmosferom. Svaki član će, bez obzira na početni čin, imati jednaku i fer mogućnost za postepeno napredovanje kroz svoj trud, aktivnost i zalaganje na terenu. Niko neće biti zapostavljen.
  • Sistem "Obavještajnih Dosijea" i Undercover RP: Aktiviraćemo napredni rad tajnih agenata. Umesto nasumičnog hapšenja, fokus će biti na dugotrajnom praćenju, infiltraciji u bande i prikupljanju dokaza (slike, video snimci). Na osnovu toga, FIB će kreirati zvanične dosijee koje ćemo prosleđivati Vrhovnim sudijama i Vladi, pokretajući masovne i organizovane racije.
  • Inovativna saradnja sa LSPD i SAHP: Formiraćemo zajednički operativni centar i zajedničke patrole za pokrivanje autoputeva, racije na kanabis poljima i suzbijanje ilegalnog oružja. Saradnja će se zasnivati na brzim radio-vezama i koordinisanim blokadama u realnom vremenu.
  • Realističan pregovarački RP tokom talačkih kriza: Podići ćemo kvalitet RP-a na pljačkama. FIB će formirati poseban pregovarački tim obučen za psihološki RP sa kriminalcima. Cilj svake akcije neće biti samo brzo pucanje, već dugotrajan taktički RP, nadmudrivanje i pregovaranje, čime se pruža vrhunska zabava za obe strane.
  • Medicinsko-taktička saradnja sa EMS-om: Sa bolnicom ćemo organizovati simulacije kriznih stanja (hemijski napadi, eksplozije). FIB će kreirati bezbedne zone i obezbeđivati lekare na terenu, dok će EMS držati obuke našim agentima o pružanju prve pomoći pod paljbom, što dodaje dubinu igri.
  • Saradnja sa Nacionalnom Gardom (NG): Napravićemo mrežu ranog obaveštavanja. Naši agenti na terenu će pratiti kretanje sumnjivih grupa oko Vojne baze i blagovremeno dostavljati informacije NG-u, kako bismo zajednički organizovali neprobojnu odbranu državne imovine pre nego što napad uopšte počne.

Kriterijumi za ulazak u FIB:

• Minimalno 16 godina (OOC): Tražimo isključivo zrele, svesne i ozbiljne igrače koji su sposobni da bezpogovorno prate naređenja, poštuju lanac komande i ponašaju se profesionalno u svakoj situaciji.
  • Minimalno 20 godina u gradu (IC): FIB je elitna agencija i kod nas nema mesta za početnike. Morate imati veliko iskustvo na serveru, duboko poznavanje funkcionisanja države i besprekorno snalaženje na terenu.
  • Perfektno poznavanje pravila servera: Svaki kandidat prolazi kroz rigorozan i detaljan test. Najmanja greška ili nepoznavanje osnovnih i naprednih pravila (MG, PowerGaming, FearRP, PG itd.) znači trenutni pad na ispitivanju.
  • Maksimalno poznavanje zakona države i kodova: Morate u prste znati ustav, krivični zakon i sve procedure državnih organizacija. Od naših agenata se očekuje da u sekundi donose ispravne odluke zasnovane na zakonu.
  • Apsolutno čist dosije: Ne smete imati istoriju teških kriminalnih prekršaja, hapšenja niti bilo kakve sumnjive povezanosti sa ljudima sa "druge strane zakona". Prošlost svakog kandidata se detaljno proverava.
  • Posedovanje važeće vozačke dozvole i dozvole za oružje: Podrazumeva se vrhunsko poznavanje napredne i taktičke vožnje, kao i rukovanje službenim naoružanjem.
  • Gvozdena disciplina i maksimalno poštovanje: Strogo i bespogovorno poštovanje hijerarhije je temelj ove organizacije. Bilo kakav oblik nepoštovanja viših činova, toksičnosti ili samovolje kažnjava se trenutnim otkazom i crnom listom.
  • Vrhunski kvalitet i spremnost na rad: Traže se isključivo ljudi koji su sposobni za vrhunski kvalitet ispitivanja, brze taktičke akcije, racije i držanje smena. Lenjost i neaktivnost se ne tolerišu.
  • Jednom FIB, Zauvek FIB! – Ulaskom u ovu agenciju birate lojalnost državi i organizaciji iznad svega.

Dodatni protokoli i operativni plan pod mojim vođstvom:
  • Protokol o "Crnoj Listi" (Blacklist): S obzirom na to da garantujem najviši nivo RP-a i gvozdenu disciplinu, svaki agent koji dobije otkaz zbog korupcije, kršenja pravila servera, nepoštovanja građana ili izdaje organizacije, biće trajno stavljen na Crnu listu FIB-a bez mogućnosti povratka.
  • Službena tajna i poverljivost podataka: Svaki član, od regruta do visoke komande, biće u obavezi da čuva interne informacije organizacije (lokacije akcija, identitete tajnih agenata, planove racija). Iznošenje informacija van organizacije smatraće se najtežim prekršajem i biće procesuirano u saradnji sa Vladom i Vrhovnim sudom.
Dodatna podrška i ulaganje vremena:
  • Lična finansijska podrška i budžet organizacije (IC): Spreman sam da uložim ogroman deo svog ličnog novca koji sam stekao u igri (IC novac) direktno u budžet organizacije i fond za nagrade. Neću zavisiti isključivo od sistemskih plata i državnog budžeta – lično ću finansirati dodatne bonuse, nabavku opreme za specijalne operacije i nagrade za najbolje agente iz svog džepa, kako bi motivacija unutar FIB-a uvek bila na istorijskom maksimumu.
  • Ulaganje vremena i energije iznad svih standarda: Moja najveća investicija u ovaj mandat biće moje vreme. Provedeći 8 do 10 sati dnevno aktivno na terenu, neću biti lider koji stoji u kancelariji i "AFK-uje". Biću na terenu sa svojim ljudima, nadgledaću svaku akciju, raditi obuke i lično se pobrinuti da se svaka sekunda mog liderstva iskoristi za podizanje kvaliteta servera.

Hvala vam na izdvojenom vremenu za čitanje moje aplikacije. Svjestan sam težine i odgovornosti koju pozicija Direktora FIB-a nosi sa sobom, i upravo zbog toga sam spreman da uložim svo svoje znanje, autoritet i vrijeme u ovaj mandat. Moje ideje nisu samo prazne riječi na papiru – spreman sam da ih realizujem i dokažem na djelu već u prvim danima liderstva.

Nadam se pozitivnom odgovoru i pozivu na intervju, gdje vam uživo mogu detaljnije prezentovati svoj plan i dokazati zašto sam pravi izbor za vođenje ove elitne organizacije.

Srdačan pozdrav, Tonno Puttin

Status
Not open for further replies.
Top Bottom