Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
68870
Players nickname
Skema Devil
Administrators nickname
Vuk Angel
Date
Jun 12, 2026
Time
12:37
Proofs
https://prnt.sc/SZSNxfa7lCgG

Skema Kes

Player
Player
Postovana administracijo, Dana 12.06.2026. godine kaynjen sam za UB. Do situacije je doslo tako što je druga osoba postavila tezgu na mestu gde se vec nalazila moja tezga. Administrator "Vuk Angel“ kaznio je i mene (Skema Devil) i drugog igraca (Boban Darkin) za UB. Medjutim, problem je u tome sto administrator odbija da odgovori na moje pitanje da li je upravo igrac Boban Darkin prijavio navodno krsenje pravila. U pocetku je rekao da nije, a zatim je promenio pricu i rekao da ne zeli da govori o tome itd itd... Nazalost, nemam direktan dokaz da je moja tezga bila postavljena prva, ali imam dokaz da sam bio aktivan i budan u 04:10 casova ujutru, a znam da sam svoju tezgu postavio oko 04:05. Kada sam je postavljao, tezga igraca Bobana Darkina nije bila na toj lokaciji, zbog cega verujem da sam svoju tezgu postavio prvi... Najveci problem predstavlja to sto više od 20 ljudi zeli da ja preuzmem FIB, a ovom kaznom gubim priliku za to, iako smatram da nisam prekrsio nijedno pravilo niti sam imao nameru da uradim bilo sta protiv pravila servera. Zbog svega navedenog, ljubazno vas molim da još jednom pregledate situaciju i razmotrite uklanjanje kazne, jer verujem da nisam ucinio ništa pogresno... Takodje bih bio veoma zahvalan da se ovaj slucaj resi sto je pre moguce zbog prijave za FIB... Hvala unapred na izdvojenom vremenu i razumevanju
Dokaz kazne i ljudi koji su kaznjeni: Skema Devil: Screenshot Boban Darkin: Screenshot

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Kazna je skinuta radi nedovoljno dokaza ko je zapravo prekrsio UB adminu pojasnjena greska

Status
Not open for further replies.
Top Bottom