Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
8670
Players nickname
Ryuk Shinigami
Administrators nickname
Lui Alcapone
Date
Jun 12, 2026
Time
17:58
Proofs
https://prnt.sc/-Q68uMke4jC_

RyukShinigami

Player
Player
Pre svega kaznjen sam za FailRP od strane administratora "Lui Alcapone" u sred RP situacije gde sam branio osobu koja je zahtevala advokata.

Kada sam pozvao Admina da dodje i da mi objasni zasto sam kaznjen za FailRP receno mi je da sam vredjao osobu i da sam rekao da ima mentalnih problema itd.

Admin nije bio od pocetka situacije tu sto je priznao kada sam ga pozvao te samim time nije cuo da je osoba koju sam branio rekla da je mentalno bolesna.

Ja sam kao advokat pravio RP i prenosio informaciju koja je meni data te samim time smatram da kazna nije validna iz realnog ugla, administrator nije napravio neku veliku gresku ali samim time sto nije bio tu od pocetka situacije i sto sam kaznjen u sred RP situacije malo pravi problem jer RP nije odrzan do kraja, osoba nije odbranjena i uhapsena je a imao sam puno pravo da je odbranim sa obzirom da kolege iz SAHPa nisu imale validnu kamericu ( sa /me /do komandama) sto su i priznali isto kao i da nisu citali prava. Svi smo se malo salili kao i osoba koja je uhapsena tako da je atmosfera bila opustena i lagana dok administrator nije odlucio da me kazni i time prekine ceo RP kao i moju sansu da uzmem FIB.

RyukShinigami

Player
Player
Dokaz gde osoba govori meni privatno kao advokatu "jer kazem ti imam tih problema bolestan sam malo u glavi...i nista pao sam jer sam bolestan trebaju da me vode u bolnicu da se lecim a nemam pare to je problem"

Status
Not open for further replies.
Top Bottom