Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Leo Sonbahar

Valorant immortal :)
Player
1. Vaše ime IRL: Leonardo
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 5-12 sati, vikendom 7-15 sati
5. Vaš Discord: pitovljanin
6. Vaše ingame ime: Leo Sonbahar
7. Vaš ID: 38145

1. Lider za FIB (Federal Investigation Bureau)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Iskustvo u državnim organizacijama i razumijevanje rada FIB-a

Tokom svog vremena provedenog u državnim organizacijama stekao sam dovoljno iskustva da razumijem kako funkcionišu sigurnosne i istražne službe. Upoznao sam se s procedurama, timskim radom i odgovornostima koje nosi rad u FIB-u. Smatram da svojim znanjem i iskustvom mogu uspješno voditi organizaciju i doprinijeti njenom daljem razvoju.

2. Želja za unapređenjem istraživačkog RolePlay-a
Kao lider FIB-a želim unaprijediti kvalitet RP-a kroz ozbiljne istrage, praćenja osumnjičenih, prikupljanje dokaza i saradnju s drugim državnim organizacijama. Moj cilj je stvoriti profesionalno okruženje koje će pružati zanimljive i realistične RP situacije kako za članove FIB-a, tako i za ostale igrače na serveru.

3. Odgovornost, organizacija i sposobnost vođenja tima
Smatram da posjedujem potrebnu zrelost, disciplinu i komunikacijske vještine za vođenje jedne ozbiljne organizacije poput FIB-a. Znam donositi odluke pod pritiskom, organizovati rad tima i održavati profesionalan odnos prema svim članovima. Kao lider bih nastojao stvoriti aktivan, organizovan i pravedan kolektiv u kojem svaki član ima priliku za napredak.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Predložio bih uvođenje redovnih obuka i detaljnije ispitivanje osumnjičenih. Također bih organizovao zajedničke akcije s drugim državnim organizacijama kako bi se poboljšala saradnja i stvorile kvalitetnije RP situacije. Kroz detaljnije procedure, profesionalan pristup i aktivnije uključivanje članova, FIB bi mogao pružiti još realističnije i zanimljivije RolePlay iskustvo za cijeli server.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom