Postovana Administracijo, nedavno pre otprilike 10 dana nisam siguran kolko sam dobio ban od Denisa Mic za Cheats. Denis je u toj zalbi zakljucio da ja imam "Cheatove" i ja smatram da to nije istina evo link zalbe od koje sam dobio ban
Approved - Pov req I 0000 koji sam dostavio sam izbrisao nakon sto sam ga dostavio na preko Streamable-a tako da taj pov nemam vise
Prihvatam svaku vrstu provere, PC-CHECKA itd...
Prihvatam da cu nastaviti da igram na moj socialclub imenekocufta
Prihvatam MoneyWipe,
Smatram da trebam da dobijem unban zato sto nikad nebi Cheatovao i narusavao Roleplay drugim igracima i smatram da je doticni admin Denis Mic pogresio
I takodje prihvatam svaku vrstu provere nakon unbana(ako mi uopste date unban)
Nakon unbana(ako mi date unban) prihvatam da me odma PC-CHECKATE i da zakljucite da nemam nikakvu vrstu softwera vec Skill
Hvala na citanju i razmotrite moj zahtev,
Srba Prime
Approved - Pov req I 0000 koji sam dostavio sam izbrisao nakon sto sam ga dostavio na preko Streamable-a tako da taj pov nemam vise
Prihvatam svaku vrstu provere, PC-CHECKA itd...
Prihvatam da cu nastaviti da igram na moj socialclub imenekocufta
Prihvatam MoneyWipe,
Smatram da trebam da dobijem unban zato sto nikad nebi Cheatovao i narusavao Roleplay drugim igracima i smatram da je doticni admin Denis Mic pogresio
I takodje prihvatam svaku vrstu provere nakon unbana(ako mi uopste date unban)
Nakon unbana(ako mi date unban) prihvatam da me odma PC-CHECKATE i da zakljucite da nemam nikakvu vrstu softwera vec Skill
Hvala na citanju i razmotrite moj zahtev,
Srba Prime