Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za The Ballas Gang | Vuk Brkojevic

Pupi Vasquez

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Vuk
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosek online po danu: 4H-8H
5. Vaš Discord: vuk_pupi
6. Vaše ingame ime: Vuk Brkojevic
7. Vaš ID: 83038

Dodatne informacije

1. Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

🟣 2.1. Istorija

- The Ballas Gang je jedan od najjpoznatijih gangova u istoriju grada Los Santosa. Poznatiji je po odgovornosti i po HQ. Licno ja volim ovaj gang i bio sam u njemu vise puta.

🟣 2.2. Želja za uspehom

- Zelim uspeti sa ovim jer mi je cilj uzeti neku org. Mislim da bi ovo bila najbolja opcija. Jer volim crime organizacije.

🟣 2.3. Iskustvo

- Moje iskustvo u crime organizacijama je veliko. Bio sam tri puta HC jednom zamenik u The Ballas Gang-u. naravno da sam bio u jos mnogih crime organizacija poput Los Santos Vagos, The Ballas Gang, Marabunta Gang, The Families Gang. Volim crime organizacije. Mislim da me to cini savrsenim liderom ove organizacije.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

🟣 3.1. Ispitivanje prilikom ulaska u organizaciju i kriterijum

- Svaki igrač koji bi hteo da bude deo The Ballas Ganga bio bih ispitan od strane mene ili drugog HC-a ili mojih zamenika. Ja bih imao kriterijum za uklazak u organizaciju.

Kriterijum za ulazak u The Ballas Gang:

- Minimum 5 godine u gradu
- 13 godina OOC
- Poznavanje pravila servera
- Maksimalna ozbiljnost

🟣 3.2. Poboljšanje Roleplay-a

- Danasnji RolePlay u crime organizacijama se svodi na talackim situacijama. Imao bih troje svojih ljudi koji bi bili zaduzeni da vode talacke. Bilo bih osnovno sta se uzima i koliko se uzima.

🟣 3.3. Svi kao jedan!

-Neodustajem od toga da se sve crime organizacije skupe na jedno mesto i napravi talacka situacija.

🟣 3.4. Sastanci

- U ovo sam ubedjen, da se prave sastanci tri puta nedeljno. Da bih se napravio podsticaj da se nekrse pravila servera. Ovo bih svi napravili zato sto se u crime organizacijama najvise deru na radio i nerviraju sve na akcijama.

🟣 3.5. Posvećivanje grafitima

- Dok sam bio u u The Ballas Gang-u nisam video neku posvecenost grafitima. Kod mene bi bilo odredjeni ljudi ( rankovi ) bili zaduzeni za grafite i tako bi napredovali.

🟣 3.6. Komunikacija

- Svaka organizacija zahteva dobru komunikaciju spozamunjevanje na radio HC bi bio zaduzen da vodi akciju. Takodje bi on drzo glavnu rec na radiu. Psovanje bi bilo strogo kaznjavano ili suspend ili otkaz ako je teza vrsta.

🟣 3.7. Rank sistem
15. Leader
14. Brat
13. Kum
12.
11. Pravednik
10. O.G
9. Turfer
8. Grafity Team Leader
7. Grafity Man
6. Grafity Boy
5. Gheto Man
4.Gheto Boy
3. Drug Dealer

2. Newbie
1. || SUSPEND ||

🟣 3.8. Rankup sistem

- Jos jedna stvar pocetan rank bi bio 3 i sa njim bi mogao sve da radi sem da ubacuje izbacuje i povecavva rankove smanjuje. Imalo bih 3 sistema da se poveca rank
1. Na svakih 5 grafita rank se povecava
2. Na svakoj akciji se po zelji dobija rank ili bonus
3. Najjaktivniji

- Taj sistem bi se ponavljao do 6. ranka, gde bi sve nakon toga bilo po zasluzi sa aktivnošću i doprinetom Roleplay-u.

🟣3.9. Bonusi za sve!
- Svestan sam da svako zeli bonus. Tako sam i ja hteo pa se bonusi po zasluzi dobijaju.
1. 24/7 $ 20.000 ( po taocu )
2. GS $ 20.000 ( po taocu )
3. Talacka situacija $ 15.000 ( po taocu )
4. FZ Raid $ 30.000
Ovo su bili bonusi za akcije, a ovo su za aktivnost
1. Po grafitu $ 4.000
2. Po kill na turfu sa dokazom $ 1.000

SVIM OSTALIM KANDIDATIMA SRECNO Vuk Brkanovic 💜 !!!!

Top Bottom