Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70160
Players nickname
tefa gavrran
Administrators nickname
Bogdo Rado
Date
Jun 16, 2026
Time
00:00
Proofs
xxxx

Tefa gavran

Player
Player
Postvana administracijo.
Vas kolega Bogdo Rado na tiketu je napisao kako speca i kako nije bio od pocetka situacije mene je igrac vezao od preda dobro ja sam pito admina dali specas on je reko da speca ja sam trebao da idem na kutije pa su se vratili ti policajci da se slikaju a ja njima nisam reko i dosa je id 2013 i rekao bez razloga da me vodi u samnicu ja sam opet napisao na tiket vode me bez razloga u samnicu ja sam se sakrio u cosku tamo gdje su vrata a ona je mene ubacila u kaznenu celiju te kad sam zvao administratora Bogdo da pitam koje je pravilo prekrsio ako me je vezao sa preda on je meni prvo rekao failrp ja sam reko dali to administrator srever nezna pravilo i onda me je nazvao da zam gluh sto je mene jako emocijalno povredilo i ja sam i onda sam dosao neki lik i reko da sam administrator mu je rekao da ako progovrio opet da ce ga kazniti i nje ga kaznio cak me igrac nazivo da sam glup i nesjecam se dobro ali sam i cuo da je reko da sam glup ko ker sto je occ vrijedjanje a administrato ga nije kaznio i ja sam ga opet pitao koje je pravilo ako me neko veze sa prda on je rekao PG te kad sam mu ja reko da je malo prije reko da je failrp on je meni lik okji je stojao tu rekao je kako lazem administraciju i administrator je i on isto cak je reko da mene moze banati jer lazem administatora a ja sam mu reko istinu i mene je jako uvredilo to sto su mi rekli da lazem. 29190 je bio anti afk sto krsi server pravila a administrator nije ga poslao u demorgen niti kikao tek kad je dosao ozbiljni admini toki mic sve pohvale za njega on je sprecio da igrac krsi server pravila

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Nedovoljno dokaza za bilo kakvu korupciju , ako imas neki dokaz kreiraj novu zalbu , ako imas dokaz situacije kreiraj zalbu na igraca

Status
Not open for further replies.
Top Bottom