Ime:Sava
prezime: Jerinaa
Pol:Muski
Starost:30 ( U gradu)
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: srbin
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: zoran
Majka: milanka
Težina: 83 Kg
Visina: 185 cm
Boja očiju: crne
Boja kose: braon
Tetovaže: nemam
Prednosti: efikasan , brz , inteligentan
Slabost: Nemam
Životna priča: 200+ reči.
Ishodi:
1- sava može ići sam na dvojicu zbog svojim mafijaskih vjestina
2- sava može vezaviti, pljackati pretraživati , pričati na radio,krasti auto, ubacivati u auto, popravljati auto, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa revolverom/tejzerom u ruci zbog znanja stečenog u surovom životu (nikako puškom).
3- sava može koristiti i rukovati se sa ,,Heavy,, klasom oružija (heavy sniper i shotgun),kao i LMG zbog svoje obuke i stecenog znanja. (poštovaće se Pravilo Dogadjaja 1.6).
4- sava i može voziti vozila offroad putem do 70 na sat zbog ulicnih trka stecenih kao tinejdzer (paziti na pravilo PG).
5-sava moze pronaci i razbiti kamericu uz koristenje /me /do /try komande ukoliko ima dobar razlog (*primer kako bi pokusao razbiti kamericu kad neko ima dokaze o njemu)
6- sava može pretraživati svakog s bilo koje strane osobe.
Select for moderation
prezime: Jerinaa
Pol:Muski
Starost:30 ( U gradu)
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: srbin
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: zoran
Majka: milanka
Težina: 83 Kg
Visina: 185 cm
Boja očiju: crne
Boja kose: braon
Tetovaže: nemam
Prednosti: efikasan , brz , inteligentan
Slabost: Nemam
Životna priča: 200+ reči.
Ishodi:
1- sava može ići sam na dvojicu zbog svojim mafijaskih vjestina
2- sava može vezaviti, pljackati pretraživati , pričati na radio,krasti auto, ubacivati u auto, popravljati auto, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa revolverom/tejzerom u ruci zbog znanja stečenog u surovom životu (nikako puškom).
3- sava može koristiti i rukovati se sa ,,Heavy,, klasom oružija (heavy sniper i shotgun),kao i LMG zbog svoje obuke i stecenog znanja. (poštovaće se Pravilo Dogadjaja 1.6).
4- sava i može voziti vozila offroad putem do 70 na sat zbog ulicnih trka stecenih kao tinejdzer (paziti na pravilo PG).
5-sava moze pronaci i razbiti kamericu uz koristenje /me /do /try komande ukoliko ima dobar razlog (*primer kako bi pokusao razbiti kamericu kad neko ima dokaze o njemu)
6- sava može pretraživati svakog s bilo koje strane osobe.
Select for moderation