Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53544
Players nickname
Ivica_Tosicc
Administrators nickname
Luka Cortes
Date
Jun 16, 2026
Time
00:00
Proofs
xx

Ivica Tosic

Player
Player
Odbijen sam zbog toga sto mi je navodno slaba aktivnost... U neverici sam bio kad sam video ovo. Molim vas da proverite da li je admin id dobar ukucao ili sta vec. Aktivno igram od kako je jos Urke uzeo LPSD, a pauzu jedinu su sam napravio samo otprilike 5 dana dok Fole nije uzeo LSPD. Dakle, ceo mandat kod Urketa svaki dan sam bio tu i imao cin asistenta i korumpirany biografiju na twinku. Kod Foleta takodje sam bio tu 3 dana i imao korumpiranu biografiju. Dovoljno je samo da udjete u logove organizacije i vidite koliko sam kazni ispisao itd. Udjete na moj forum i vidite da sam pre 9 dana kacio coveka i ore toga kontinuirano. Postavlja se pitanje, sta da kacim ako ne igram igricu?
I na sve to, pisao sam zalbu pre par dana Lebronu jer sam odbijen za org, i on mi je rekao da mi je data sansa i da mogu da se prijavim za lidera (https://gta5grand.com/forum/threads/1359666/...Stvarno ne znam sta bi dalje rekao.

Ivica Tosic

Player
Player
Lose sam kopirao link gore, evo ovde

Status
Not open for further replies.
Top Bottom