Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P. 6.15, P.Z.Z. 1.1 | LSPD - 91618,90621,86642

Status
Not open for further replies.
Your ID
26056
Players nickname
Bozidar Majstorovic
Suspect ID
91618,90621,86642
Date of violation
Jun 18, 2026
Time of violation
14:38
Proofs
https://youtu.be/4NmheB-toz8?si=avORzYYQJ2d9mDon

Teki Pasoje

Player
Player
Ja doso da kritikujem ove jer menjaju boje auta i zato sto prolaze kroz geto i taman pitam ko je ovog prvog lika pustio da sam ide u patrolu i ovaj buraz iz green zone krece bez razloga i bez brojanja da me puca sto je najgore bilo ih je troje na istom mestu iz iste organizacije ovo bi trebao da bude warn ili kolko vec warnova imaju mozda cak i disband a najaci mi lik sto kaze ides na gradski sto sam ga jedva kolima cuknuo a on se zaleteo u njih i jos krenuo da puca svog kolegu XD.Nista vise nemam da kazem sem to da me lspd svaki put sokira.

gkeluhar18

Player
Player
Ja doso da kritikujem ove jer menjaju boje auta i zato sto prolaze kroz geto i taman pitam ko je ovog prvog lika pustio da sam ide u patrolu i ovaj buraz iz green zone krece bez razloga i bez brojanja da me puca sto je najgore bilo ih je troje na istom mestu iz iste organizacije ovo bi trebao da bude warn ili kolko vec warnova imaju mozda cak i disband a najaci mi lik sto kaze ides na gradski sto sam ga jedva kolima cuknuo a on se zaleteo u njih i jos krenuo da puca svog kolegu XD.Nista vise nemam da kazem sem to da me lspd svaki put sokira.
Ovo je za warn pd

Roko Pluxury

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID: 91618 dobit će kaznu za G.P. 6.15
( Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. )

ID: 26056 dobit će kaznu za VDM
( Zabranjeno je udaranje igraca sa vozilom )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom