Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

jopaa.nwora

Player
Player

Osnovne informacije

Ime IRL: Pavle
Godine: 17
Vremenska zona: GMT +2
Prosek online po danu: 4–12 sati
Discord: pavlee091
Ime u igri: Jopa Nwora
ID: 88939

Za koju organizaciju se prijavljujete?

The Families Gang

Zašto želite da budete lider ove organizacije?

Ljubav prema organizaciji​

The Families Gang je organizacija koja mi je oduvek bila jedna od najzanimljivijih na serveru. Sviđa mi se njen stil, istorija i način funkcionisanja. Verujem da mogu da doprinesem njenom razvoju i da je vratim među najaktivnije organizacije na serveru.

Iskustvo u kriminalnim organizacijama​

Tokom svog vremena na serveru stekao sam veliko iskustvo u kriminalnim organizacijama. Bio sam član Ballas Gang-a, Vagos Gang-a, Marabunta Grande i The Families Gang-a, gde sam naučio kako funkcionišu različite vrste akcija, organizacija članova, komunikacija i timski rad.

Boravak u različitim organizacijama mi je omogućio da steknem iskustvo u kriminalnom RolePlay-u i da razumem kako uspešna organizacija treba da funkcioniše. Naučio sam koliko su disciplina, aktivnost i dobra organizacija važni za napredak cele ekipe.

Smatram da mi stečeno iskustvo i poznavanje rada kriminalnih organizacija daju dobre osnove za vođenje The Families Gang-a kao lidera.

Organizacija i odgovornost

Smatram da lider treba da bude aktivan, odgovoran i spreman da pomogne svojim članovima. Posedujem dovoljno vremena i volje da vodim organizaciju na ozbiljan način i da održavam dobru atmosferu među članovima.

Plan za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Kvalitetna regrutacija

Prijem novih članova ne bi bio zasnovan samo na aktivnosti već i na njihovom ponašanju, poznavanju pravila i želji za RolePlay-om.

Uslovi za ulazak:

• Minimum 5 godina u gradu
  • Minimum 13 godina OOC
  • Poznavanje pravila servera
  • Mikrofon i dobra komunikacija
  • Ozbiljan pristup organizaciji

Redovne aktivnosti

Svakodnevno bih organizovao različite aktivnosti kao što su grafiti, turfovi, patrole po kraju, RP sastanci i druge kriminalne akcije kako bi organizacija uvek bila aktivna.

Disciplina i poštovanje

U organizaciji bi važila jasna pravila. Vređanje, toksično ponašanje i nepoštovanje nadređenih ne bi bili tolerisani.

Sastanci

Organizovao bih sastanke nekoliko puta nedeljno kako bismo razgovarali o problemima, novim idejama i planovima za naredne akcije.

Grafiti i teritorije

Poseban tim bio bi zadužen za grafite i kontrolu teritorija. Na taj način bi organizacija bila prepoznatljiva i aktivna tokom celog dana.

Komunikacija

Svaka akcija imala bi svog vođu koji bi bio zadužen za koordinaciju članova preko radija. Dobra komunikacija značajno povećava uspeh svake akcije.

Sistem rankova

15 – Leader
14 – Deputy
13 – High Command
12 – Commander
11 – OG
10 – Veteran
9 – Turf Captain
8 – Ghetto Boss
7 – Graffiti Team
6 – Graffiti Team
5 – Graffiti Team
4 – Gangster
3 – Member
2 – Rookie
1 – Suspendovan

Rank-Up sistem

• Aktivnost na grafitima
  • Učešće u akcijama
  • Poštovanje pravila organizacije
  • Lojalnost i ponašanje
  • Doprinos razvoju organizacije
Viši rankovi bi se dobijali isključivo zaslugom, aktivnošću i poverenjem koje član pokaže u organizaciji.

Bonus sistem

Cilj bonus sistema je da nagradi aktivne i posvećene članove koji doprinose razvoju organizacije.

Bonusi za akcije

• 24/7 Pljačka – $20.000
  • Gun Store Pljačka – $20.000
  • Talačka situacija – $15.000
  • FZ Raid – $30.000

Bonusi za aktivnost

• Po grafitu – $4.000
  • Kill na Turf-u (uz dokaz) – $1.000
  • NG Kamion – $40.000
  • Padobran tajna radnja – $15.000
  • Pozvani prijatelj – $15.000
Bonusi bi se isplaćivali redovno i isključivo na osnovu dokaza i aktivnosti članova.

Zaključak

Smatram da imam dovoljno iskustva, aktivnosti i volje da uspešno vodim The Families Gang. Zbog iskustva koje sam stekao u različitim kriminalnim organizacijama, verujem da mogu uspešno da vodim organizaciju i doprinesem njenom razvoju.

Moj cilj je da stvorim organizovanu, aktivnu i kvalitetnu organizaciju u kojoj će članovi uživati u RolePlay-u, poštovati pravila servera i zajedno graditi jednu od najjačih kriminalnih organizacija na serveru.

Toki Mic

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju The Families koji će se održati u subotu 27.06.2026. sa početkom u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom