Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Zuzanic

Player
Player
Informacije

Vaše ime IRL: Tarik
Vaše godine: 16
Vremenska zona: GMT +1
Prosjek online po danu: 8–12 sati
Vaš Discord: zunicc1921
Vaše ingame ime:Tarik Zubic
Vaš ID:90621

Dodatne informacije

Lider za San Andreas Highway Patrol (SAHP)

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Tokom igranja rp shvatio sam koliko je važna sigurnost oko zatvora i na auto putevima.Pa sam odlučio da ću ja stopirati kriminal i napraviti grad sigurnim i auto puteve.

2.2 Smatram da dobar lider mora biti primjer drugima, kako u ponašanju tako i u radu. Imam kvalitetan tim ljudi iza sebe koji bi pomogli u razvoju organizacije. Fokusirao bih se na disciplinu, profesionalnost i jasnu podjelu odgovornosti među članovima, kako bi svaki pojedinac znao svoju ulogu.Kao što sam rekao želim napraviti grad sigurnim i to sam odlučio tako da se prijavim za lidera sahp.To sam odlučio iz razloga prvo radio Lspd,Gov,Ems,NG,sahp i u zadnjih par dana sam primjetio da sigurnost grada i auto puteva pada iz razloga što su kriminalne organizacije vagos postale prejake a lideri slabi.Pa sam odlučio da ja to sredim.

2.3 SAHP je ključna organizacija za održavanje reda na autoputevima i van urbanih sredina. Moj cilj je da SAHP bude realistična i aktivna organizacija koja doprinosi kvalitetnom RolePlay-u kroz kontrole, potjere i interakciju sa civilima i kriminalcima.Također u sahpu nije bitno samo naređivati kao lider nego izdavat bonuse i nagrade za akcije da se ljudi više trudi i također da ljudi udžu u moju organizaciju da zajedno zaštitimo grad.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

3.1 Za početak ja kao leader bi svakog novog kolegu koji se pridruži osobno održao obuku.Drugo pažljivo bi rankirao kolege iz razloga da ne bude svađa nego da svi dobijaju ono što svojim trudom zasluže i biće da za početak manji ćinovi kreću od osiguranja da se malo upraksaju sa ljudi pa onda davao veće uloge.

3.2 Uveo bih sistem nagrađivanja gdje bi se trud i aktivnost članova vrednovali.Uveo bi bonuse poslije akcija i kao nagrade npr:auto,novac,nekretninu itd.

3.3 Fokusirao bih se na ozbiljnost organizacije i profesionalan pristup kako bi se izbjegli konflikti sa drugim organizacijama, te kako bi SAHP bio primjer discipline na serveru.I obućavao redovno sve kolege da nedobijaju šamare na organizaciju ili prave probleme.

Struktura:

Suspend 48h
Suspend 24h
Policajac na obuci
Obučen policajac
Patrolni Policajac
Stariji Patrolni Policajac
Glavni Patrolni Policajac
--------------------------JEDINICA--------------------------
8. Jedinica za kontrolu sandy shores
9. Specijalna Jedinica (K9)
10.Jedinica za tražena lica