Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

VukBonanza

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL
Vuk
2. Vaše godine
14
3. Vremenska zona
GMT+1
4. Prosjek online po danu
3 do 5h
5. Vaš Discord
neterkmlek
6. Vaše ingame ime
Merdi LeFlow
7. Vaš ID

83579

Dodatne informacije

1. Lider za LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Jedinstven uticaj na zajednicu i RP atmosferu
LifeInvader nije obična organizacija; ona je srce informisanja i marketinga u gradu. Kao lider, želim da podignem nivo profesionalizma u pisanju oglasa i vesti. Moja vizija je da LifeInvader ne bude samo servis za mehaničko izbacivanje oglasa, već centar dešavanja koji kroz kreativne tekstove, reportaže i intervjue sa bitnim ličnostima (liderima drugih organizacija, uspešnim biznismenima) unosi dinamiku i svežinu na ceo server.
Organizacione sposobnosti i rad sa ljudima
Smatram da imam odlične liderske veštine i strpljenje potrebno za vođenje tima. LifeInvader zahteva stalnu aktivnost i brzu reakciju članova. Fokusiraću se na kreiranje jasnog sistema rada, pravedne raspodele bonusa i detaljne obuke za nove članove (kako ne bi dolazilo do grešaka u oglasima koje kvare RP). Želim da napravim toksičnost-free okruženje gde će se svaki član osećati cenjeno.
Kreiranje inovativnih "In-Game" događaja (Events)
Želim da aktiviram skriveni potencijal ove organizacije kroz organizovanje velikih javnih događaja. To uključuje modne revije, talenat šouove, auto-skupove pod pokroviteljstvom LifeInvadera, kao i live prenose važnih događaja u gradu. Na taj način bismo povezali državne (legalne) organizacije i građane, stvarajući prostor za vrhunski RolePlay.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj glavni savet za poboljšanje RolePlay-a na serveru jeste fokus na "Storytelling" (kreiranje priče) umesto na čistu mehaniku i profit (grind).
Da bi se to postiglo, predlažem sledeće korake koje bih i sam implementirao kroz LifeInvader:
Stroža kontrola "FearRP" i "Character Kill" logike: Igrači treba više da cene život svog karaktera i da ulažu trud u razgovor i pregovore, umesto da svaka situacija odmah eskalira u pucnjavu.
Veća interakcija među organizacijama: Umesto da svaka organizacija radi isključivo za sebe, potrebno je kreirati više zajedničkih RP akcija. Na primer, da LifeInvader radi reportaže sa lica mesta tokom akcija policije (PD/SAHP) ili da pravi dokumentarce o radu bolnice (EMS).
Edukacija novih igrača kroz igru: Umesto instant kazni za sitne greške, iskusniji igrači i lideri bi trebali kroz RP situacije da usmere nove igrače kako da pravilno reaguju, čime se podiže generalni kvalitet RolePlay-a na celom serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom