Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresno donesena odluka | Niko Salamanca za Aldina

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66035
Players nickname
Teo Crnii
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Jun 20, 2026
Time
00.00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/1350593/

Teo Crnii

Player
Player
Poštovanje Aldine,
Okacio sam igraca Mileta Travoltu koji vam je vjv svima poznat iz razloga sto konstantno na svojim zalbama koje kaci na administraciju vrijeđa admine govori da admini neznaju obavljat svoj posao, da su korumpirani, da pogoduju igracima, da izbjegavaju kaznjavat igrace s kojima su dobri itd.

Ja sam okacio zalbu na njega jer smatram stvarno da se ne ponasa korektno prema cjeloj RS administraciji sa svojim vrijeđanjem nepostuje trud koji svi vi admini ulazete u poboljsanje ove RP zajednice
Niko mpju zalbu stavlja na razmatranje i minutu nakon je Odbija s razlogom da nije prekrseno pravilo pa mi samo nije jasno kako je Niko u toj minuti stigao oregledat sve linkove od zalbi koje sam okacio i kako je u minutu uopce uspio pregledat cjelu zalbu

Zato te Aldine molim da pregledas zalbu koju je niko odbio okacit cu ti link u proofs i pogledaj je detaljno kao i sve forum zalbe koje sam prilozio di se tocno vidi kako nepostuje administraciju jer iskreno da ti kazem po mom misljenju nije normalno da lik svaku svoju zalbu koju kaci na admine da u njoj pise da su admini korumpirani i ostale stvari ja smatram da ga se treba kaznit za lazne optuzbe administracije kao i za vrijeđanje iste

Molim te samo da detaljno ovo razmotris a ne da samo napises odbijeno

S poštovanjem Teo Crnii

Status
Not open for further replies.
Top Bottom