Poštovana administracijo ja igram ovaj server od 2020 godine i na serveru sam imao puno uspomena kojih se sjecam evo i dan danas i fali mi jednostavno server. Dosta ljudi je za ovo pravilo ne dobija 2 sansu ali ja sam tad imao 16 godina a otkad igram grand 2020 godine sam imao 11 godina gdje sam bio djete koje je krsilo pravila. Sad sam pri zavrsetku Srednje Skole i vise sam zreo,obrazovaniji i ozbiljniji. Igram trenutno na RageMP i nikad nisam prestao i sad ne krsim pravila postujem ih i stvarno sam ozbiljniji i volio bih dobiti zadnju sansu da igram na ovom projektu i ako ikad vise prekrsim neko pravilo blacklistu mi dajte. Znam da sam dobio dosta sansi ali ovo mi je posljednja i volio bih da mi date ovu posljednju. Ja sam se sa Liderom Familije Jeftom koji me okacio bio na kratko posvadjo i uopste nisam krao jer sam imao dosta para i nisam imao razlog da kradem. Ne krivim njega nego krivim sebe sto sam donio glupu odluku koja je promjenila mogu igru na ovom projektu. Volio bih dobiti jos jednu poslijednu sansu igracu stalno na serveru i necu krsiti pravila volio bih da mi pruzite sansu. Kajem se za svoju gresku i slazem se u potpunosti za Money-Wipe i svaki vid brisanja stvari sa mog racuna jer imam veliku zelju da igram na projektu. Prosla je vec godina i po od kazne i svaki mjesec po 3-4 puta razmisljam kako bi bilo dobro da sam na Grandu sad da uzivam sa ekipom tamo. Molim vas administracijo pruzite mi zadnju sansu skroz sam se promijenio znam da sam radio svasta u proslosti ali ovo mi je zadnja sansa i molim vas dajte mi da zaigram opet na projektu i stvaram kvalitetnu RP pricu.