zalba ide na Admina Jerry Thompson za neispravno kaznjenje !!
Dobio sam Ban na 7 Dana..
izgleda da Admin Jerry.T nezna jos gde je Greenzona a gde je Ghetto !!
tako da molim da ga ispravite za njegovu gresku !
ja snjim nisam nikakav RP imao ja sam samo to rekao sta sam htjeo sto mi je dopusteno i maknuo sam se od njega !!
mozete i vidjeti do kad mi je Mikrofon upaljen bio (23 sek)
to nije nikakav BAIT niti RP ako on mene zove ja nemoram da stanem i da cekam da mi nesto kaze ili da me tuce ko sto se vidi !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
41 Sek se vidi da sam ja bezsvesti i da ja nemogu ingame pricat niti me moze netko cuti !
ja nisam IC njega vredao !! niti nista nije bilo vredano na Chatovima inkl. ingame Sound
nego OFFGAME.. svi mi vredamo offgame to nije zabranjeno !!!!
(imao sam istu situaciju i zalba se nije bila primila posto igrac me na Discrodu vrijedao a ne ingame
i ako se culo kako me vreda.
ako vec radi ovaj posao onda mora da Bude Neutralan..da razlikuje Prijateljstvo sa Poslom..
jer ovo Kaznjenje nije Ispravno !!
Hvala !
Dobio sam Ban na 7 Dana..
izgleda da Admin Jerry.T nezna jos gde je Greenzona a gde je Ghetto !!
tako da molim da ga ispravite za njegovu gresku !
Rejected - rdm id:1030
evo ovako poludeo covek vidiese daje dusman DUSMANI CKRNITE CRKNI CRKNI
gta5grand.com
ja snjim nisam nikakav RP imao ja sam samo to rekao sta sam htjeo sto mi je dopusteno i maknuo sam se od njega !!
mozete i vidjeti do kad mi je Mikrofon upaljen bio (23 sek)
to nije nikakav BAIT niti RP ako on mene zove ja nemoram da stanem i da cekam da mi nesto kaze ili da me tuce ko sto se vidi !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rejected - rdm id:1030
ovaj treci put ubija svi u black market dusman DUSMANI CRKNITE CRKN CRKNI
gta5grand.com
41 Sek se vidi da sam ja bezsvesti i da ja nemogu ingame pricat niti me moze netko cuti !
ja nisam IC njega vredao !! niti nista nije bilo vredano na Chatovima inkl. ingame Sound
nego OFFGAME.. svi mi vredamo offgame to nije zabranjeno !!!!
(imao sam istu situaciju i zalba se nije bila primila posto igrac me na Discrodu vrijedao a ne ingame
i ako se culo kako me vreda.
ako vec radi ovaj posao onda mora da Bude Neutralan..da razlikuje Prijateljstvo sa Poslom..
jer ovo Kaznjenje nije Ispravno !!
Hvala !