Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Jovan Vojic

Player
Player
Ime: Jovan Paki
Pol: Musko
Starost: 25
Rasa: Belac
Nacionalnost: Bugarin
Mesto rođenja: Sandy Shores
Otac: Miki Buksna
Majka: Marija Buksna
Težina: 105kg
Visina: 185cm
Boja očiju: Crna
Boja kose: Siva
Prednosti: Pametan, Strpljiv, Iskren.
Slabost: Smotan.

Životna priča:

Ja se zovem Jovan Paki, imam 25 godina i moje mesto rođenja je Sandy Shores. Nacionalnost mi je Bugarin. Odrastao sam u malom selu gde su se poštovale prave vrednosti - poštovanje ostalih, čast i lepo ponašanje. Čak i kao malo dete su me zanimale stvari oko sebe, zato sam I postavljao pitanja kao sta ljudi oko mene rade, zašto to rade, da li ću i ja to morati da radim, i za koga rade. Dok sam još bio malo dete učili su me da budem jak fizički ali i gde najvise to vredi, u glavi. Isto su me učili da se uči na greškama, da ako lažes to će ti se vratiti duplo i da je najveća ljudska vrednost iskrenost. Moj prvi posao je bio u policiji, tu sam stekao mnogo iskustva o timskom radu, baratanju sa oružjem i kako da donosim odluke pod velikim stresom. Posle sam u National Guard-u gde sam još više savršio moje veštine u sarađivanjem sa ljudima i baratanjem sa većim oružjima. Kad dobijem slobodno vreme volim da vozim helikopter po gradu. Sada radim u Emergency Medical Services gde pomažem da spašavam živote, lečim bolesne ljude i radim sa mojim timom. Volim da svako ko je oko mene zna sta je red i timski rad.

Ishodi:
1-Jovan može sa bilo kojim vozilom offroad pri brzini od 60km/h
2-Jovan može da koristi heavy oružja zbog iskustva u National Guard-u i Policiji
3-Jovan može da pretražuje, diže, vuče, veže , ubacuje u auto, izbacuje iz auta, skuplja stvari, jede, pije sa pištoljem (revolverom, tejzerom ili bilo kojim drugim pištoljem) u ruci.
4-Zbog stečenog iskustva u National Guard-u i Policiji Jovan se može pucati u situacijama 1v2
5- Jovan može da pretražuje/vezuje sa bilo koje strane.

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA Pripazite na pravilo P.D 1.6 U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila i uputa za biografije, biografija se povlači.
Ovaj perk - 5- Jovan može da pretražuje/vezuje sa bilo koje strane. - vam ne treba, jer ne krsi pravila servera
Sem sto vam deo gde skupljate stvari sa poda dok imate revolver u ruci ne treba, jer ne krsi server pravila.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom