Sve se vidi na videu!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Slazemo se barem oko jedne stvari, goni ove majmune sa servera, unistavaju i ovo malo RP-AAko admin ovo dozvoli ili samo stavi demorgan onda stvarno dokazuju da ova zajednica propada.. DA se na RP serveru ovakve stvari pred event toleriraju onda nemam sta reci nego Pozdrav
I'm gonna fuck you on your dick, go fuck some biscuits and milk and go to sleep you monkey, I'm gonna fuck you on my big drooling dickyou record with obs 30 days bann
I'm gonna fuck you on your dick, go fuck some biscuits and milk and go to sleep you monkey, I'm gonna fuck you on my big drooling dick
meme perma bann hahahahahahaAko admin ovom igraču ne bude dao perm ban ja odlazim sa servera
cry xd he record with obs its 30 days bannI'm gonna fuck you on your dick, go fuck some biscuits and milk and go to sleep you monkey, I'm gonna fuck you on my big drooling dick
grand roleplay is soft roleplay not hardcoreSlazemo se barem oko jedne stvari, goni ove majmune sa servera, unistavaju i ovo malo RP-A
Ako admin ovom igraču ne bude dao perm ban ja odlazim sa servera
Au brate cringe ste. Lik snima OBS-om dobice ban 30 dana ez. A sto pisete da ce da odete sa servera ako ne dobije ban da biste manupilisali sramota me je u vase ime. (nonameri )Ako admin ovo dozvoli ili samo stavi demorgan onda stvarno dokazuju da ova zajednica propada.. DA se na RP serveru ovakve stvari pred event toleriraju onda nemam sta reci nego Pozdrav
a napusi se kurcaAu brate cringe ste. Lik snima OBS-om dobice ban 30 dana ez. A sto pisete da ce da odete sa servera ako ne dobije ban da biste manupilisali sramota me je u vase ime. (nonameri )
Cry morea napusi se kurca
Po cemu ti dolazis do zakljucka da snima sa obs-om najlakse rec snima obsom jel imas neki dokaz za toAu brate cringe ste. Lik snima OBS-om dobice ban 30 dana ez. A sto pisete da ce da odete sa servera ako ne dobije ban da biste manupilisali sramota me je u vase ime. (nonameri )
Nije bitno snima li obsom ili ne, ne snima sve slojeve i to je lako primetiti, u vidi sePo cemu ti dolazis do zakljucka da snima sa obs-om najlakse rec snima obsom jel imas neki dokaz za to